Elementa (Tone) Serum Caffeine + Ginseng Solution 3% 15ml Bioearth

€ 8,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8588
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 15 ml
Εταιρεία Bioearth
Προέλευση Italy
Barcode 80291820111194
Στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα Sensities μπορείτε πλέον να προμηθευτείτε τη νέα οικολογική σειρά καλλυντικών Elementa. της BIOEARTH.

Σχεδιασμένη με απόλυτο σεβασμό για το δέρμα και το περιβάλλον, η σειρά Elementa αποτελεί την καλύτερη επιλογή για τον σύγχρονο, απαιτητικό καταναλωτή, ο οποίος αναζητά όλο και συχνότερα αγνά, φυσικά προϊόντα, εξατομικευμένα στις δικές του, ιδιαίτερες ανάγκες, 8 ενεργά συστατικά σε συμπυκνωμένη μορφή για να μπορείτε να επιλέγετε τους καλύτερους δυνατούς συνδυασμούς για την καθημερινή φροντίδα της επιδερμίδας σας!

Μπορούν να χρησιμοποιηθούν απευθείας στο δέρμα, ή να προστεθούν στην αγαπημένη σας κρέμα ή την κρέμα βάσης της σειράς. Τα προϊόντα BIOEARTH είναι οργανικά πιστοποιημένα, 100% VEGAN. Δεν περιέχουν αρώματα. Έχουν ελεγχθεί για την παρουσία Νικελίου.

Συμπυκνωμένος Ορός Ενυδάτωσης Προσώπου Elementa Caffeine + Ginseng Solution 3% Tone της Bioearth, εμπλουτισμένος με 2% Καφεΐνη και 1% οργανικό εκχύλισμα Ginseng μέσα σε μια ενεργή βάση βιολογικού χυμού αλόης και υαλουρονικού οξέως φυσικής ζύμωσης. Χάρη στη σύνθεσή του απορροφάται γρήγορα και εισχωρεί βαθύτερα στην επιδερμίδα σε σχέση με τις κρέμες προσώπου, παρέχοντας εντατική ενυδάτωση.

Φυσικό συστατικό που χρησιμοποιείται ευρέως στην κοσμετολογία - ακόμα και την φροντίδα της ευαίσθητης περιοχής των ματιών – η Καφεϊνη θεωρείται ιδανική για την αντιμετώπιση της κατακράτησης υγρών, την αποσυμφόρηση και την καταπολέμηση των οιδημάτων, καθώς και για την ενεργοποίηση της κινητικότητας των πολύτιμων λιπαρών οξέων στο υπόδερμα - την κατώτερη στοιβάδα της επιδερμίδας. Επιπλέον, συμβάλλει στην καταπράυνση του δέρματος και στη μείωση της ερυθρότητας σε όσους αντιμετωπίζουν τη ροδόχρου ακμή.

Το Ginseng προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες και τις επιβλαβείς ακτινοβολίες την κυτταρική µεµβράνη, καθιστώντας το δέρµα πιο σφριγηλό, ενώ παράλληλα τονώνει την επιδερμίδα, ενισχύει την ελαστικότητά της και ενεργοποιεί την μικροκυκλοφορία. Τέλος, διαθέτει πλούσιες καταπραϋντικές και αντιφλεγµονώδεις ιδιότητες.

Η Aloe Vera με τις πλούσιες αντιβακτηριακές της ιδιότητες, καταπολεμά αποτελεσματικά ιούς, βακτήρια και μύκητες, ενώ με την σημαντική αντιφλεγμονώδη, ενυδατική και αναζωογονητική της δράση συμβάλλει στη μείωση του κνησμού και των δερματικών ερεθισμών, διατηρώντας το δέρμα φρέσκο, δροσερό και λαμπερό. Τέλος, ως ισχυρό αντιοξειδωτικό, προάγει την παραγωγή κολλαγόνου αντιμετωπίζοντας αποτελεσματικά τα σημάδια της γήρανσης.

Χρήση: Εφαρμόστε σε καθαρή επιδερμίδα, 2-3 σταγόνες πρωί και βράδυ απευθείας στο πρόσωπο ή διαλύστε 2 σταγόνες στην κρέμα σας σε κάθε εφαρμογή για να ενισχύσετε τη δράση της.
Ιδανικός για χρήση σε όλο το πρόσωπο, ιδιαίτερα γύρω από την περιοχή των ματιών για την αντιμετώπιση μαύρων κύκλων, πρηξίματος και λεπτών γραμμών.

Προσοχή! Να μην έρχεται σε επαφή με τα μάτια
Κατάλληλος για όλους τους τύπους δέρματος, Εξαιρετικά βοηθητικός σε ώριμες επιδερμίδες που παρουσιάζουν χαλάρωση και/ή σακούλες κάτω από τα μάτια και χρειάζονται αποσυμφόρηση και τόνωση.
15ml

Δείτε επίσης

Επιστροφή στην κορυφή