Κρέμα Ματιών με Ελαστίνη, Κολλαγόνο, Αργκάν και βλέννη Σαλιγκαριού Venus Secrets Organics

€ 21,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6264
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 40 ml
Προέλευση Hellas
Barcode 5200391006321
Εταιρεία Venus Secrets Organics
Η Κρέμα Ματιών της Venus Secrets Organics εμπλουτισμένη με πρωτεΐνες, βιταμίνες, κολλαγόνο και ελαστίνη από τη βλέννη του σαλιγκαριού, καθώς και έλαιο αργκάν, αλόη και ελιά που τώρα μπορείτε να βρείτε στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα Sensities, είναι ένα εξαιρετικό προϊόν περιποίησης και προστασίας της ευαίσθητης περιοχής των ματιών. Η πλούσια, ενεργή σύνθεση της κρέμας θρέφει, τονώνει και ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα, απαλύνει τις ρυτίδες έκφρασης, αφαιρεί τα σημάδια της κούρασης, τους μαύρους κύκλους, τα οιδήματα και τις σακούλες και διατηρεί το δέρμα ελαστικό, σφριγηλό και νεανικό.

Στον τομέα της κοσμετολογίας, η χρήση του εκχυλίσματος Σαλιγκαριού επιβραδύνει τη γήρανση του δερματικού ιστού, μειώνει το βάθος των υπαρχουσών ρυτίδων και αποκαθιστά τη φυσική ισορροπία. Επίσης, συμβάλλει στη διατήρηση της ελαστικότητας του δέρματος, αποτρέπει τις αρνητικές επιδράσεις των περιβαλλοντικών παραγόντων και τις επιπτώσεις λειτουργίας των παθογόνων μικροοργανισμών, ενώ είναι και εξαιρετικά ωφέλιμο για την επούλωση των ουλών και λοιπών ελαττωμάτων της επιδερμίδας, συμβάλλοντας σημαντικά στην βελτίωση της εμφάνισής της.

Το Ελαιόλαδο, πλούσιο σε αντιοξειδωτικές ουσίες, μονοακόρεστα λιπαρά οξέα και βιταμίνη Ε, προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες, αναζωογονεί, ενυδατώνει και διατηρεί το δέρμα λείο, απαλό και ελαστικό. Το λάδι Αργκάν συμβάλλει σημαντικά στην αύξηση της ελαστικότητας και της σύσφιξης του δέρματος, ενώ επιπλέον βοηθά στην πρόληψη και στην καταπολέμηση των ρυτίδων. Η Αλόη δροσίζει, ενυδατώνει και ανακουφίζει την επιδερμίδα, ενώ συμβάλλει και στην καταπολέμηση των μαύρων κύκλων.

Χρήση: Απλώστε την κρέμα γύρω από την περιοχή των ματιών και κάνετε ελαφρύ μασάζ με κυκλικές κινήσεις μέχρι να απορροφηθεί πλήρως.

Προϊόν υποαλλεργικό και δερματολογικά ελεγμένο.

Δείτε επίσης

Επιστροφή στην κορυφή