Brighten Up Eye Cream με βούτυρο καφέ 30ml by Wholly

€ 18,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 6323
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 30 ml
Προέλευση Hellas
Η Wholly natural skincare δημιουργήθηκε τον Σεπτέμβρη του 2018 και δραστηριοποιείται στην παραγωγή φυτικών προϊόντων περιποίησης δέρματος. Οι φόρμουλες που χρησιμοποιεί η εταιρία είναι έως 98.9% φυτικές, τα αρώματά τους 100% φυσικά και είναι δερματολογικά ελεγμένες σε ευαίσθητα δέρματα. Τα προϊόντα είναι παρασκευασμένα χωρίς parabens, φθαλικές ενώσεις, χρωστικές και mineral oil. Δεν περιέχουν πολυαιθυλενογλυκόλη (PEG) και σιλικόνες και δεν δοκιμάζονται σε ζώα.
Η παραγωγή των προϊόντων γίνεται στην Ελλάδα, σε πιστοποιημένο από τον ΕΟΦ εργαστήριο παραγωγής σύμφωνα με τα δειθνή πρότυπα ISO 22716 (Good Manufacturing Practices) των καλλυντικών και ISO 9001 σύστημα διαχείρισης ποιότητας.
Συσκευάζονται σε ελαφριά, ανακυκλώσιμα υλικά και φτιάχνονται σε μικρές ποσότητες ώστε να παραμένουν φρέσκα και να διατηρούν τις ιδιότητες των φυτικών συστατικών τους

Δώστε λάμψη στα μάτια σας με την Brighten Up Eye Cream, την νέα, τονωτική κρέμα ματιών με βούτυρο καφέ από την εταιρία Wholly και μαγνητίστε τα βλέμματα.
Εμπλουτισμένο με άριστης ποιότητας εκχυλίσματα και αποστάγματα, επιλεγμένα φυτικά έλαια, θρεπτικά βούτυρα και πολύτιμα ενεργά συστατικά, η Brighten Up Eye Cream έχει σχεδιαστεί για την ολιστική περιποίηση της ευαίσθητης περιοχής κάτω από τα μάτια, η οποία φαίνεται συχνά κουρασμένη, με μαύρους κύκλους και σακούλες. Από την πρώτη κιόλας εφαρμογή, το δέρμα τοπικά γίνεται πιο σφικτό και ελαστικό, οι λεπτές γραμμές μειώνονται, οι μαύροι κύκλοι και τα οιδήματα απαλύνονται και το βλέμμα γίνεται πιο φωτεινό, ξεκούραστο και νεανικό. Κατάλληλη για ευαίσθητο δέρμα.
Το απόσταγμα Λεμονιού είναι ένα τονωτικό, στυπτικό και αναζωογωνητικό συστατικό, το οποίο παράγεται από την απόσταξη του φυτού citrus limon. Συμβάλλει στον καθαρισμό και την λεύκανση του δέρματος και έχει πλούσιες αντιβακτηριακές ιδιότητες.
Οι Πολυσακχαρίτες Βρώμης (Osilift Bio) είναι ένα φυσικό δραστικό προϊόν, πιστοποιημένο από την Ecocert. Προέρχεται από βρώμη βιολογικής καλλιέργειας και βοηθά σημαντικά στη λείανση της επιδερμίδας χαρίζοντας τόνωση, λάμψη και άμεσο αποτέλεσμα liftinf.
Το Εκχύλισμα Ακτινίδιου είναι πλούσια πηγή βιταμίνης C, η οποία προάγει την τόνωση της παραγωγής κολλαγόνου, βιταμίνης Ε, η οποία καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες και συμβάλλει στη μείωση των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών, καθώς και ακτινιδίνης, ενός ενζύμου το οποίο διασπά τα νεκρά κύτταρα και τους ρύπους που συγκεντρώνονται στο δέρμα. Τέλος, φαίνεται ότι συμβάλλει σημαντικά στην αντιμετώπιση των μαύρων κύκλων κάτω από τα μάτια.
Πλούσιο σε φυσική καφεΐνη και λινολεϊκό οξύ (ωμέγα-6), ουσίες με ισχυρή αντιοξειδωτική δράση, το Βούτυρο Καφέ με το απολαυστικό άρωμα και την απαλή, κρεμώδη, μεταξένια υφή, ενυδατώνει την επιδερμίδα σε βάθος, προστατεύοντάς την παράλληλα από τη γήρανση.
Το Έλαιο Ρυζιού, έλαιο πλούσιο σε λιπαρά οξέα, φυτοστερόλες και βιταμίνη Ε ουσίες, οι οποίες προάγουν την βαθιά ενυδάτωση και συμβάλλουν στην διατήρηση της ελαστικότητας του δέρματος, είναι ένα ελαφρύ έλαιο, ιδανικό για την περιποίηση της ευαίσθητης επιδερμίσας. Επιπλέον, λόγω της περιεκτικότητάς του στην ουσία γ-ορυζανόλη, εμποδίζει την εμφάνιση φακίδων και σκούρων κηλίδων, ενώ παράλληλα προστατεύει το δέρμα από τις βλαβερές συνέπειες της ακτινοβολίας UV, καθώς έχει ήπιες φυσικές ιδιότητες SPF.
Η Brighten Up Eye Cream έχει απαλή υφή, εφαρμόζεται εύκολα, απορροφάται αμέσως και δεν αφήνει λιπαρά κατάλοιπα. Με υπέροχο διακριτικό άρωμα φρεσκοκομμένου καφέ.

Χρήση: Εφαρμόστε μικρή ποσότητα στα ακροδάκτυλα και απλώστε κάτω από τα μάτια από την εσωτερική μέχρι την εξωτερική γωνία, αποφεύγοντας την άμεση επαφή με τα μάτια.
Για εξωτερική χρήση. Να φυλάσσεται σε δροσερό μέρος.

Ingredients/ Συστατικά: Aqua, Oryza Sativa (Rice) Bran Oil, Hydrogenated Vegetable Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, Citrus Limon (Lemon) Fruit Water, Coffea Arabica (Coffee) Seed Oil, Cera Alba, Avena Sativa (Oat) Kernel Extract, Actinidia Chinensis (Kiwi) Fruit Extract, Glycerin, Tocopheryl Acetate, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Sodium Benzoate, Citric Acid, Potassium Sorbate

Παράγονται στην Ελλάδα/ Made in Greece

Δείτε επίσης

Επιστροφή στην κορυφή