Ενυδατική κρέμα ματιών 30ml Sapon Skin Care

€ 28,90 € 25,20


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6989
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 30 ml
Εταιρεία Sapon Skin Care
Προέλευση Hellas
Barcode 5200141180223
Ενυδατική κρέμα ματιών από την εταιρία Sapon Skin Care, ιδανική για την καταπολέμηση των λεπτών γραμμών έκφρασης και των ρυτίδων, καθώς και αντιμετώπιση των μαύρων κύκλων και των οιδημάτων γύρω από την ευαίσθητη περιοχή των ματιών.

Η ενεργή της φόρμουλα, ενισχυμένη με αμινοξέα, πεπτίδια, φυτικά εκχυλίσματα και βλαστοκύτταρα κόκκινου σταφυλιού καθυστερεί τις διαδικασίες γήρανσης και ενισχύει το πλέγμα της επιδερμίδας, το οποίο είναι υπεύθυνο για την ελαστικότητα και σφριγηλότατά της, συμβάλλοντας σημαντικά στην αναδόμηση και σύσφιξη του δέρματος της περιοχής και στην ανάκτηση νεανικής όψης και ζωντάνιας.

Με απαλή, βελούδινη υφή για άμεση απορρόφηση χωρίς υπολείμματα λιπαρότητας. Ιδανική και για βάση Make up. Μετά την εφαρμογή αφήνει μία καθαρή και φρέσκια αίσθηση στο πρόσωπο. Κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος.

Τα πεπτίδια, ο νέος, απόλυτος σύμμαχος ομορφιάς, σε συνέργια με τα λιποαμινοξέα και τα βλαστοκύτταρα κόκκινου σταφυλιού, πυροδοτώντας μεταβολικές διεργασίες, διεγείρουν τα κύτταρα του δέρματος ώστε να παράγουν περισσότερες ίνες κολλαγόνου, επιβραδύνοντας με τον τρόπο αυτό τη διαδικασία της γήρανσης.

Επιπλέον, επιλεγμένα ολιγοπεπτίδια και ένα μοναδικό εκχύλισμα ζύμης, συμβάλλουν στην απαλειφή των μαύρων κύκλων και οιδημάτων γύρω από τα μάτια, τονώνοντας και αναζωογονώντας την περιοχή και κάνοντάς την να δείχνει πιο λεία και φωτεινή και και το βλέμμα πιο ξεκούραστο και λαμπερό.

Έκεί όπου τα αγνά υλικά της φύσης συναντιούνται με τις σύγχρονες μεθόδους κοσμετολογίας φτιάχνονται μικρά “αριστουργήματατα”. Για τη δημιουργία των καλλυντικών Sapon Skin care έχουν χρησιμοποιηθεί άριστης ποιότητας πρώτες ύλες, απόλυτα ελεγμένες ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες κάθε τύπου δέρματος και εφοδιασμένες με σημαντικές ενυδατικές και θεραπευτικές ιδιότητες.
Επιστροφή στην κορυφή