Κρέμα Ματιών με πρόπολη 30ml από My Bee

€ 22,40


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7100
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Εταιρεία My Bee
Βάρος 30 ml
Προέλευση Hellas
Barcode 5200130180107
Η “Κρέμα Ματιών Πρόπολης Μybee” είναι ειδικά σχεδιασμένη για το λεπτό και εύθραυστο δέρμα της περιοχής των ματιών. Η σύνθεση της είναι βασισμένη σε υψηλής ποιότητας πρόπολη και μία ποικιλία πολύτιμων φυσικών συστατικών από την ελληνική φύση, συστατικά εμπλουτισμένα με ισχυρή αντιοξειδωτική δράση, η οποία ενεργοποιεί άμεσα τη μικροκυκλοφορία, επαναφέρει την ελαστικότητα και την ομοιομορφία στην όψη της επιδερμίδας, συσφίγγει την ευαίσθητη περιοχή γύρω από τα μάτια, μειώνει τις λεπτές γραμμές, τις ρυτίδες και τους μαύρους κύκλους και προστατεύει το δέρμα από το οξειδωτικό stress και τις επιθέσεις του περιβάλλοντος.

Χρησιμοποιήστε την κρέμα ματιών δύο φορές την ημέρα και ιδιαίτερα το βράδυ πριν κοιμηθείτε, ώστε να επωφεληθείτε από τις ευεργετικές της ιδιότητές. Βάλτε λίγη ποσότητα στο δάχτυλό σας και εφαρμόστε ταμποναριστά επάνω στο κόκαλο στα ζυγωματικά, αποφεύγοντας την περιοχή κάτω από τις βλεφαρίδες. Αφήστε την λίγα λεπτά να απορροφηθεί και συνεχίστε με το μακιγιάζ σας. Για άμεσα φωτεινό και ξεκούραστο βλέμμα. Δεν αφήνει λιπαρότητα.

Η “Κρέμα Ματιών Πρόπολης Μybee” είναι κατάλληλη για όλες τις ηλικίες και όλους τους τύπους δέρματος. Η ειδική της σύνθεση δεν προκαλεί ερεθισμούς. Χωρίς Parabens, Petrolatum και επιπρόσθετα χρώματα και αρώματα.
Επιστροφή στην κορυφή