Hyaluronic Serum προσώπου 30ml Sapon Skin Care

€ 20,90 € 18,80


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6984
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 30 ml
Εταιρεία Sapon Skin Care
Προέλευση Hellas
Barcode 5200141180240
Απαλό Serum προσώπου από την εταιρία Sapon Skin Care, εμπλουτισμένο με υαλουρονικό οξύ και προβιταμίνη Β5, δύο υψηλής αξίας και αποδεδειγμένης αποτελεσματικότητας ενεργά συστατικά, τα οποία θα προσφέρουν στην επιδερμίδα σας τα απαραίτητα ενυδατικά και θρεπτικά στοιχεία, συμβάλλοντας σημαντικά στη διατήρηση της φρέσκιας, λαμπερής και νεανικής της εμφάνισης. Η διάφανη, ελαφριά υφή του ορού απορροφάται άμεσα αφήνοντας μία μεταξένια αίσθηση απαλότητας στο δέρμα. Ιδανικός για όλες τις επιδερμίδες. Μεγιστοποιεί τα οφέλη της καθημερινής ενυδατικής κρέμας. Χωρίς σιλικόνη και παράγωγα βαζελίνης.

Το υαλουρονικό οξύ αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους ενυδατικούς και αντιγηραντικούς παράγοντες του δέρματος. Παρακινώντας τον οργανισμό να παράγει αδιάκοπα κολλαγόνο και ελαστίνη, συμβάλλει σημαντικά στην αύξηση της ελαστικότητας, της σφριγηλότητας και της συνοχής της επιδερμίδας και στην μείωση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων.

Η προβιταμίνη Β5 έχει την ιδιότητα να διεισδύει στις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος και να συγκρατεί το νερό εκεί, βοηθώντας στην άμεση αναπλήρωση της απαραίτητης υγρασίας. Ο συνδυασμός των δύο αυτών δραστικών συστατικών επιτυγχάνει τη μέγιστη ενυδάτωση και φροντίδα της επιδερμίδας υποστηρίζοντας αποτελεσματικά την φυσική ανάπλαση και αναζωογόνησή της.

Χρήση: Απλώστε τον ορό κάθε μέρα κάτω από τη κρέμα ημέρας ή νύχτας, σε όλη τη περιοχή του προσώπου, του λαιμού και γύρω από τα μάτια.

Έκεί όπου τα αγνά υλικά της φύσης συναντιούνται με τις σύγχρονες μεθόδους κοσμετολογίας φτιάχνονται μικρά “αριστουργήματατα”. Για τη δημιουργία των καλλυντικών Sapon Skin care έχουν χρησιμοποιηθεί άριστης ποιότητας πρώτες ύλες, απόλυτα ελεγμένες ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες κάθε τύπου δέρματος και εφοδιασμένες με σημαντικές ενυδατικές και θεραπευτικές ιδιότητες.
Επιστροφή στην κορυφή