Caviar Micellar Water 300ml Olive Touch

€ 14,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7179
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 300 ml
Εταιρεία Olive Touch
Προέλευση Hellas
Barcode 5200123396379
Νερό καθαρισμού Caviar Micellar Water για το πρόσωπο, τα μάτια και τα χείλη από την εταιρία Olive Touch.

Ένα “μαγικό προιόν” εμπλουτισμένο με ενεργά φυσικά συστατικά, όπως έλαιο Babassu, Πανθενόλη, Αλλαντοίνη και εχχυλίσματα από Χαβιάρι και Χαμομήλι, το οποίο θα καθαρίσει το πρόσωπό σας σε βάθος απομακρύνοντας άμεσα ρύπους, σκόνη, σμήγμα, αλλά και υπολείμματα μακιγιάζ και θα αφήσει το δέρμα σας λαμπερό, φρέσκο και απαλό. Το Caviar Micellar Water είναι ελαφρύ και απαλό και δεν χρειάζεται ξέπλυμα. Επιπλέον, δεν ξηραίνει και δεν ερεθίζει την επιδερμίδα, καθώς δεν περιέχει σαπούνι, οινόπνευμα ή επιθετικά συστατικά, που διαταράσσουν το pH και το υδρολιπιδικό φιλμ της επιδερμίδας. Είναι υποαλλεργικό και ταιριάζει σε όλους τους τύπους δέρματος.

Το έλαιο Babassu, πλούσιο σε βιταμίνη Ε κα φυτοστερόλες (η σύσταση του αποτελείται κατά το ήμισυ από λαυρικό οξύ και το υπόλοιπο μισό από τον συνδυασμό στεατικού, μυριστικού, παλμιτικού και ελαϊκού οξέος) διαθέτει σημαντικές αντιφλεγμονώδεις, αντιφλογιστικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Εξαιτίας των σημαντικών δομικών συστατικών, της λεπτής, μη λιπαρής υφής, αλλά και της μεγάλης απορροφητικότητάς του, είναι πολύτιμο για την αντιμετώπιση πολλών δερματικών παθήσεων, όπως ξηροδερμία, κνησμός, έκζεμα, ενώ παράλληλα η πλούσια αντιγηραντική και αντιρυτιδική του δράση, το καθιστά κατάλληλο για την περιποίηση της ώριμης και της ανελαστικής επιδερμίδας με ραγάδες.

Η πανθενόλη, γνωστή για τις αντιβακτηριακές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητές της καταπραϋνει τους ερεθισμούς, ενώ χάρη στη μεγάλη της διεισδυτικότητα, αντικαθιστά άμεσα τις απώλειες υγρασίας του δέρματος προσφέροντας πλούσια ενυδάτωση, αναζωογόνηση αλλά και αντιγηραντική δράση. Η αλλαντοϊνη, ουσία με πλούσιες θεραπευτικές και καταπραϋντικές ιδιότητες, βοηθά στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων, αναγεννώντας το δέρμα και αποκαθιστώντας την λάμψη και την απαλότητά του. Το εκχύλισμα χαβιαριού επιδεικνύει σημαντική ενυδατική θρεπτική, προστατευτική και αντιγηραντική δράση. Καθώς η κυτταρική δομή του είναι παρόμοια με τη δομή του ανθρώπινου κυττάρου, εξασφαλίζει τακτική αναζωογόνηση στο δέρμα χαρίζοντας νεανική και φρεσκια όψη, ενώ ταυτόχρονα συμβάλλει στην παραγωγή κολλαγόνου αναστέλλοντας σημαντικά τη διαδικασία γήρανσης. Το εκχύλισμα χαμομηλιού είναι γνωστό για τις τις θεραπευτικές, καταπραϋντικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητές του, γεγονός που το καθιστά ιδανικό για την φροντίδα του ξηρού, ευαίσθητου και ερεθισμένου δέρματος. Επιπλέον, η στυπτική του δράση προσφέρει πλούσια τόνωση και αναζωογόνηση στην επιδερμίδα.

Χρήση: Εμποτίσττε ένα κομμάτι βαμβάκι και περάστε το με απαλές κινήσεις από την επιφάνεια του προσώπου σας. Επαναλάβετε αν χρειάστεί. Το Caviar Micellar Water μπορεί να αντικαταστήσει το γαλάκτωμα καθαρισμού, το ντεμακιγιάζ ματιών και την τονωτική λοσιόν.
Συσκευασία 300ml.
Επιστροφή στην κορυφή