Αντιγηραντική Κρέμα Ματιών για Μείωση των Ρυτίδων & Αποτροπή Νέων 30ml Olive Gold 0.2

€ 28,00


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7446
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 30 ml
Προέλευση Hellas
Εταιρεία Olive Gold 0,2
Barcode 5205827400032
Αντιγηραντική Κρέμα Ματιών ειδικά σχεδιασμένη για τη μείωση των ρυτίδων και την αποτροπή νέων από την εταιρία OLIVE GOLD 0.2

Η δραστική της φόρμουλα, εμπλουτισμένη με ευεργετικά φυσικά συστατικά, θρέφει και μαλακώνει σε βάθος την επιδερμίδα, καταπολεμά τα σημάδια γήρανσης και αυξάνει την ενυδάτωση, ενώ παράλληλα δρα κατά του οιδήματος, των μαύρων κύκλων και της κόπωσης και χαρίζει ένα ξεκούραστο, νεανικό και λαμπερό βλέμμα. Κατάλληλη για όλες τις ηλικίες, για όλους τους τύπους δέρματος.

Λόγω της μεγάλης περιεκτικότητά της σε βιολογική αλόη και υαλουρονικό οξύ, η κρέμα Ματιών OLIVE GOLD 0.2 αναπλάθει τους κατεστραμμένους ιστούς και προωθεί την ανάπτυξη νέων κυττάρων, υποβοηθώντας με τον τρόπο αυτό την ανανέωση της απαιτητικής και ευαίσθητης επιδερμίδας γύρω από τα μάτια και χαρίζοντας ελαστικότητα, ζωντάνια και φρεσκάδα. Επιπλέον, ο ελίχρυσος, χάρη στην ισχυρότατη κυτταροαναπλαστική του δράση, τονώνει και συσφίγγει την επιδερμίδα, ενώ παράλληλα μειώνει τις σακούλες και εξαλείφει σταδιακά τους μαύρους κύκλους. Το βιολογικό ελαιόλαδο είναι πλούσιο σε θρεπτικές, μαλακτικές, αντιγηραντικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες, ενώ το βούτυρο καριτέ προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες και δρα ως ασπίδα ενάντια στη μόλυνση του περιβάλλοντος.

Χρήση: Εφαρμόστε ελάχιστη ποσότητα από την κρέμα ματιών OLIVE GOLD 0.2 πάνω στην οβάλ νοητή γραμμή που δημιουργούν τα κόκαλα των ζυγωματικών και των φρυδιών σας. Απλώστε τη με ταμποναριστές κινήσεις και φορά από μέσα προς τα έξω.
Συσκευασία 30ml

Η νέα σειρά καλλυντικών OLIVE GOLD 0.2 τώρα στο αγαπημένο σας κατάστημα Sensities.
Με βασικό συστατικό της σύνθεσής τους τον “υγρό χρυσό” της Κρητικής Γης (ένα εξαιρετικά παρθένο Ελαιόλαδο Βιολογικής Καλλιέργειας) και μία μεγάλη ποικιλία φυσικών συστατικών, όπως άριστης ποιότητας φυτικά έλαια και μοναδικά εκχυλίσματα βοτάνων, τα νέα καλλυντικά προϊόντα OLIVE GOLD 0.2 υπόσχονται να χαρίσουν στην επιδερμίδα σας την λάμψη υγείας και ομορφιάς που πάντα ονειρευόσαστε.

Δείτε επίσης

Επιστροφή στην κορυφή