Vitamin C Gel Ματιών Με Βιταμίνη C 15ml by kili.g

€ 11,50


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8459
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 15 ml
Εταιρεία /kili*g/
Προέλευση Lithuania
Barcode 4770001000120
Απολαύστε την απόλυτη εμπειρία περιποίησης με το Gel Ματιών της εταιρείας /Kili.g / με Βιταμίνη C. Πρόκειται για ένα εξαιρετικής ποιότητας προϊόν, ιδανικό για κάθε τύπο επιδερμίδα, κατασκευασμένο με 89% φυσικά συστατικά, το οποίο δημιουργήθηκε για να κάνει τα μάτια σας να λάμπουν!

Η περιεκτικότητα του σε Βιταμίνη C βοηθά στην καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών, καθώς αναδομεί το κολλαγόνο, μειώνει τις φλεγμονές και προωθεί την ελαστικότητα και τη φρεσκάδα της επιδερμίδας. Το δέρμα ενυδατώνεται γύρω από τα μάτια, ενώ τα βέλτιστα επίπεδα βιταμίνης C διασφαλίζουν ότι το δέρμα σας παραμένει σταθερό και ελαστικό, και λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες μειώνονται αισθητά. Η βιταμίνη C είναι ιδιαίτερα σημαντική για την ευαίσθητη περιοχή των ματιών, καθώς προσφέρει ενισχυμένη αντιοξειδωτική άμυνα, χαρίζοντας στην επιδερμίδα σας λάμψη και φωτεινότητα.
Δερματολογικά Ελεγμένο. Vegan Friendly

Η Βιταμίνη C (Vitamin C) είναι μια υδατοδιαλυτή βιταμίνη η οποία προσφέρει ενισχυμένη αντιοξειδωτική προστασία, καθώς εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες, απαλύνει τις δυσχρωμίες, βελτιώνει τη μικροκυκλοφορία, περιορίζει τη φλεγμονή και χαρίζει λάμψη στο δέρμα. Επιπλέον, διατηρεί τη φυσική υγρασία της επιδερμίδας, συμβάλλει στην παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης απαλύνοντας έτσι τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες, ενώ παράλληλα διεγείρει τους φυσικούς μηχανισμούς άμυνας και επανόρθωσης. Επίσης, η τοπική εφαρμογή της βιταμίνης C έχει αποδειχθεί ότι προστατεύει τα κύτταρα από τη φθορά που προκαλούν οι ακτίνες UV, ενώ παράλληλα επανορθώνει ήδη υπάρχουσες βλάβες φωτογήρανσης.

Το Υαλουρονικό οξύ είναι μία φυσική ουσία (ένας πολυσακχαρίτη)ς, που συνθέτει το ίδιοι το σώμα μας, η οποία προσελκύει και διατηρεί την υγρασία στο δέρμα, δημιουργώντας ένα μη αποφρακτικό προστατευτικό φιλμ. Θεωρείται φυσικό αντιγηραντικό και λιπαντικό, ενώ παράλληλα προάγει τον σχηματισμό του κολλαγόνου και χαρίζει φρεσκάδα και λάμψη στην επιδερμίδα. Επιπλέον έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι παίζει σημαντικό ρόλο στην μείωση και λείανση των ρυτίδων και την ανάπλαση των αρθρώσεων, ενώ παράλληλα ενεργοποιεί την ανανέωση των κυττάρων και βελτιώνει την ελαστικότητα της επιδερμίδας.

Η εταιρεία BIOK Laboratorija αναπτύσσει φυσικά, καινοτόμα προϊόντα ομορφιάς και προσωπικής περιποίησης εδώ και σχεδόν 30 χρόνια. Σήμερα, είναι ο μεγαλύτερος και ταχύτερα αναπτυσσόμενος κατασκευαστής καλλυντικών στη Λιθουανία.
Η Kili.g/ είναι μια νέα μάρκα περιποίησης της επιδερμίδας με συστατικά που μας χαρίζει απλόχερα η φύση, η οποία γεννήθηκε από την απόλυτη ανάγκη να φέρει στιγμές χαράς και διασκέδασης στην περιποίηση της επιδερμίδας

Οδηγίες Χρήσης: Καθαρίστε καλά το πρόσωπό σας με νερό και σαπούνι. Στη συνέχεια ξεπλύνετε το πρόσωπό σας. Εφαρμόστε ταμποναριστά πρωί και βράδυ στην περιοχή γύρω από τα μάτια!

Συσκευασία: 15ml
Επιστροφή στην κορυφή