G.o.a.t. Eye cream Multi Correction / Αντιγηραντική κρέμα ματιών 20ml P for Pelion

€ 21,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8745
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 20 ml
Προέλευση Hellas
Εταιρεία P For Pelion
Barcode 5214001533213
Αποκτήστε και πάλι φωτεινό, νεανικό βλέμμα γεμάτο ενέργεια και ζωντάνια με την υπέροχη G.o.a.t. Eye cream – Multi correction, τη νέα αντιγηραντική κρέμα ματιών από την P For Pelion, τον καλύτερο σύμμαχό σας στην καθημερινή περιποίηση της ευαίσθητης περιοχής των ματιών.

Η μοναδική της φόρμουλα συνδυάζει αρμονικά το βιολογικό γάλα κατσίκας, γνωστό για τις ενυδατικές και θρεπτικές του ιδιότητες με το πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, έλαιο ροδιού και την καφεΐνη, η οποία συμβάλλει στην ενίσχυση της κυκλοφορίας του αίματος γύρω από τα μάτια.

Ένα προηγμένο προϊόν περιποίησης που στηρίζεται στη δύναμη των φυσικών συστατικών, το οποίο βοηθά στη μείωση της εμφάνισης λεπτών γραμμών και ρυτίδων, στην καταπολέμηση των μαύρων κύκλων και στην αποτελεσματική αντιμετώπιση των οιδημάτων και των σακουλών, χαρίζοντας εντατική ενυδάτωση, αναζωογόνηση, ανάπλαση και θρέψη στην ευαίσθητη περιοχή γύρω από τα μάτια.
Απλώστε το Goat Eye Cream καθημερινά, πρωί και βράδυ, γύρω από τα μάτια και απολαύστε το αναζωογονητικό της αποτέλεσμα.

Η ελαφριά, μη λιπαρή υφή της απορροφάται γρήγορα και δεν αφήνει ίχνη λιπαρότητας.

Τα προϊόντα P for Pelion είναι το απόσταγμα 7 χρόνων αδιάκοπης προσπάθειας για ό,τι πιο αγνό μπορεί να προσφέρει η Φύση του Πηλίου. Βότανα που συλλέγονται με το χέρι, βιολογικό γάλα κατσίκας, έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, αγνές πρώτες ύλες και φυσικά αιθέρια έλαια συνθέτουν τα προϊόντα της εταιρίας με σκοπό να κάνουν τους ανθρώπους πιο ελκυστικούς, με τον πιο φυσικό και απολαυστικό τρόπο.

Όλες οι συνταγές έχουν αναπτυχθεί σε συνεργασία με το Τμήμα Γεωπονίας και Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας που αποτελεί τον θεματοφύλακα αγνότητας τους.
Τα προϊόντα δε δοκιμάζονται σε ζώα και δημιουργούνται χωρίς Silicones, Parabens, Propylene Glycol, Mineral Oil, Etholamine και Phthalates. Οι συσκευασίες είναι φιλικές προς το περιβάλλον και ανακυκλώσιμες.
Επιστροφή στην κορυφή