Step 8 Gold 23K Αντιρυτιδική Κρέμα Ματιών με Χρυσό 15ml Apiarium

€ 36,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8424
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 15 ml
Προέλευση Italy
Εταιρεία Apiarium
Barcode 8056457347252
Στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα Sensities μπορείτε να προμηθευτείτε τώρα, στην πλέον ανταγωνιστική τιμή της αγοράς, τη νέα πολυτελή σειρά περιποίησης προσώπου Apiarium Gold της εταιρίας Bioleon, με σύνθεση πλούσια σε νανοσωματίδια χρυσού.

Τα οφέλη του χρυσού για το δέρμα είναι πάρα πολλά.
Ο κολλοειδής χρυσός, γνωστός επίσης και ως «νανοχρυσός» ή «νανοσωματίδια χρυσού», σύμφώνα με πολλές επιστημονικές μελέτες, προάγει την σφριγηλότητα και ελαστικότητα του δέρματος, και βοηθά στην καθυστέρηση της διαδικασίας γήρανσης, ενώ ταυτόχρονα συμβάλλει στην προστασία της επιδερμίδας από περιβαλλοντικούς ρύπους και χρόνιες βλάβες από τον ήλιο, οι οποίες μπορούν να προκαλέσουν καταστροφή του δέρματος και να επιταχύνουν την εμφάνιση της γήρανσης.

Επίσης, διαθέτει πλούσιες αντιβακτηριδιακές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, οι οποίες συμβάλλουν στην αντιμετώπιση φλεγμονωδών καταστάσεων όπως η ρευματοειδής αρθρίτιδα ή άλλες παθήσεις του δέρματος, αλλά και ισχυρή αντιοξειδωτική και αντισηπτική δράση, η οποία επιταχύνει τους μηχανισμούς επούλωσης των πληγών. Τέλος βοηθά σημαντικά στη διείσδυση των υπολοίπων ενεργών ουσιών του καλλυντικού προϊόντος, κάνοντάς το πιο δυνατό και αποτελεσματικό στη θεραπεία, ενώ οι μικροσκοπικές κηλίδες του χαρίζουν στο δέρμα διακριτική λάμψη και φωτεινότητα, καθώς είναι μέταλλο υψηλής ανακλαστικότητας.

Η Gold Eye Cream Anti-Age Treatment της πολυτελούς σειράς Apiarium Gold είναι μία ισχυρά αντιγηραντική, επαγγελματική σχεδόν θεραπεία, ιδανική για τη διόρθωση των σημαδιών του περιγράμματος των ματιών και την απαλοιφή των λεπτών γραμμών και ρυτίδων έκφρασης της ευαίσθητης αυτής περιοχής, καθώς δρα αποτελεσματικά στους διαφορετικούς τύπους ρυτίδων, από τις πιο επιφανειακές έως τις πιο βαθιές.

Η ισχυρή τεχνολογία εξομάλυνσής της συνδυάζει τη δύναμη του καθαρού χρυσού, του υαλουρονικού οξέος, των πεπτιδίων και των πρεβιοτικών με πολυάριθμα ενεργά συστατικά, χαρίζοντας ανανεωμένο, θεραπευμένο και προστατευμένο περίγραμμα ματιών.

Ο καθαρός χρυσός 23 καρατίων που δημιουργήθηκε από χρυσοχόους της Φλωρεντίας, με τις ισχυρές αντιοξειδωτικές του ιδιότητες αναπλάθει το δέρμα, ενώ οι μικρο-κρύσταλλοί του, είναι χρήσιμοι για το γέμισμα των ρυτίδων και τα μικροανάγλυφα του δέρματος. Επιπλέον, χάρη στις ανακλαστικές του ιδιότητες, δημιουργεί οπτική αντίληψη μειωμένων ρυτίδων. Τέλος, προκαλώντας ανεπαίσθητη αύξηση της θερμοκρασίας του δέρματος διεγείρει τη μικροκυκλοφορία και τις διαδικασίες αποκατάστασής του.

Το εκχύλισμα φυκιών συνδυαστικά με ένα καινοτόμο αντιρυτιδικό πεπτίδιο, δρώντας πολυλειτουργικά, ενισχύουν την ελαστικότητα του δέρματος, λειαίνουν τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες και προσφέρουν προστασία από περιβαλλοντικούς παράγοντες. Η καφεΐνη διεγείρει τη μικροκυκλοφορία του δέρματος και μειώνει τις σακούλες και τους μαύρους κύκλους. Το έλαιο αργκάν, η πανθενόλη και η βιταμίνη Ε ασκούν προστατευτική, αντιοξειδωτική και επανορθωτική δράση στην περιοχή των ματιών ενώ το εκχύλισμα λουλουδιών Mullein φωτίζει την περιοχή γύρω από τα μάτια. Τέλος, το υαλουρονικό οξύ και τα πρεβιοτικά εξασφαλίζουν βαθιά ενυδάτωση και προστασία από την έκθεση στο περιβαλλοντικό στρες.

Τρόπος χρήσης: Απλώστε πρωί και βράδυ μία μικρή ποσότητα σε καθαρή επιδερμίδα στην περιοχή των ματιών και κάντε μασάζ μέχρι να απορροφηθεί πλήρως.

Step 8
Συσκευασία: 15ml
Επιστροφή στην κορυφή