Brightening Eye Cream with Peptides by Ryor

€ 12,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 7269
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 30 ml
Εταιρεία Ryor
Προέλευση Czech Republic
Barcode 8594007978001
Η Λευκαντική Κρέμα Ματιών με πεπτίδια και φυτικά εκχυλίσματα της εταιρίας Ryor είναι ένα εξαιρετικό προϊόν περιποίησης της ευαίσθητης περιοχής γύρω από τα μάτια, κατάλληλο για όλες τις ηλικές και όλους τους τύπους δέρματος. Με λεπτόρρευστη υφή για άμεση απορρόφηση. Δεν κολλάει και δεν αφήνει ίχνη λιπαρότητας. Προϊόν δερματολογικά ελεγμένο.

Η εμπλουτισμένη με ενεργά συστατικά σύνθεσή της λειαίνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες, όχι μόνο στην περιοχή των ματιών, αλλά και γύρω από το στόμα, τη μύτη ή μεταξύ των φρυδιών, εξομαλύνει το περίγραμμα του προσώπου και αφαιρεί το οίδημα και τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια φωτίζοντας την περιοχή. Παράλληλα παρέχει την απαραίτητη θρέψη και ενυδάτωση στην επιδερμίδα βελτιώνοντας την ελαστικότητά της.

Τα πεπτίδια χρησιμοποιούνται ευρέως από την κοσμητολογία λόγω της ικανότητάς τους να διαπερνούν το δέρμα χωρίς να δημιουργούν ερυθρότητα ή ερεθισμό και να διεγείρουν την αύξηση των κυττάρων κολλαγόνου με αποτέλεσμα την αισθητή μείωση των σημαδιών γήρανσης και την βελτιστοποίηση της σφριγηλότητας και του τόνου της επιδερμίδας. Παράλληλα συμβάλλουν στη μείωση του οιδήματος κάτω από τα μάτια, που προέρχεται από τη διακοπή της μικροκυκλοφορίας του αίματος .Τα φυτικά εκχυλίσματα προάγουν τη ζωτικότητα, τη λάμψη και την εξισορρόπηση του δέρματος, χαρίζοντας λάμψη, φωτεινότητα και νεανική όψη.

Οδηγίες χρήσης: Εφαρμόστε πρωί και βράδυ σε καθαρό πρόσωπο γύρω από το περίγραμμα των ματιών και απλώστε με απαλά χτυπηματάκια, μέχρι να απορροφηθεί πλήρως.
Επιστροφή στην κορυφή