Serum Ελαιολάδου 30 ml Olivellenic

€ 19,90 € 16,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 1326
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 30 ml
Προέλευση Hellas (Poros)
Εταιρεία Olivellenic
Τα προϊόντα της σειράς Organic Olive έχουν ως βάση τους μερικά από τα πιο αγνά συστατικά της Ελληνικής Γης. Το παρθένο ελαιόλαδο, η πρόπολη, το μέλι, το ρόδι, το δενδρολίβανο και πολλά ακόμη υλικά της Ελληνικής υπαίθρου συνδυάζονται αρμονικά με το Τζίνσενγκ, το Πράσινο Τσάι, την Αλόη σε αυτή την εκπληκτικά σειρά προϊόντων περιποίησης σώματος.

To ανανεωτικό, αντιγηραντικό και υπερενυδατικό Serum της Olivellenic organics περιέχει υψηλή συγκέντρωση από Ιπποφαές (πλούσιο σε Ω λιπαρά) , πράσινο τσάι, μήλο, υαλουρονικό οξυ και φυσική Aloe Vera περιέχει τα ιδανικά συστατικά για την καταπολέμηση των εξωτερικών παραγόντων καταστροφής της επιδερμίδας ενώ ταυτόχρονα ενυδατώνει, θρέφει και αναζωογονεί οποιονδήποτε τύπο δέρματος. Με το μοναδικό αυτό Serum επιτυγχάνεται διέγερση και ανανέωση των κυττάρων με αποτέλεσμα το Olivellenic Serum να χαρίζει στην επιδερμίδα ελαστικότητα και σφρίγος προλαμβάνοντας την αφυδάτωση και την χαλάρωση της. Η σύνθεση αυτή είναι το μαγικό άγγιγμα που απαλύνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες έκφρασης χαρίζοντας στο πρόσωπο φρεσκάδα και νεανική όψη.

Αυτό επιτυγχάνεται χάρη στο συνδυασμό βιολογικού εκχυλίσματος φύλλων ελιάς και αλόης,(ουσίες γνωστές για την αποκατάσταση της ισορροπίας του δέρματος, ενυδατικές και συσφιγκτικές), καθώς και υαλουρονικού οξέος που κυρίως αναπλάθει και αναδομεί τα κύτταρα. Ειδικά το υαλουρονικό οξύ ελέγχει το περιεχόμενο του νερού στους ιστούς, επιβραδύνει την διάχυση του προς την επιδερμίδα αυξάνοντας την ενυδάτωση του δέρματος, μεταφέρει πρωτεΐνες αυξάνοντας την αντοχή του δέρματος σε βλαπτικούς εξωτερικούς παράγοντες, αποτρέπει την μετατροπή του διαλυτού κολλαγόνου σε αδιάλυτο και ενισχύει την επουλωτική και αναπλαστική ικανότητα του δέρματος. Χρησιμοποιήστε το Olive Serum για το καθαρισμό του δέρματος πρωί και βράδυ σε καθαρό πρόσωπο και λαιμό. Απλώστε με απαλό μασάζ επαρκή ποσότητα, αφήστε τον ορό για 2-3 λεπτά να απορροφηθεί και ειδικά για το βράδυ συνεχίστε με την ανάλογη κρέμα νυκτός.

Η σειρά προϊόντων Organic Olive αποτελεί χειροπιαστό παράδειγμα της αξιοποίησης του πλούτου της Ελληνικής Γης σε έναν πάρα πολύ ανταγωνιστικό τομέα όπως είναι τα καλλυντικά. Τα προϊόντα έχουν τέσσερις ελληνικές και διεθνείς πιστοποιήσεις, είναι δερματολογικά ελεγμένα, δεν περιέχουν SLES, παραφίνη, βαζελίνη, parabens, σιλικόνες ή Propylene glycol.

Δείτε επίσης

Σπρέι OTORIG Oral 20ml Erbagil
€ 15,90   € 9,50
Beard and Face Wash 200ml Cosmogent
€ 14,30   € 12,90
After Shave Balsam OlivAloe 100ml
€ 12,90
Face Scrub Apple Martini 100ml by Aloe Colors
€ 7,90
Επιστροφή στην κορυφή