Όρος Προσώπου Με 4% Βιταμίνη C 30ml by kili.g

€ 12,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8458
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 30 ml
Εταιρεία /kili*g/
Barcode 4770001000113
Προέλευση Lithuania
Ένα κοκτέιλ τόνωσης με Βιταμίνες C και E και φυσικό Υαλουρονικό οξύ!
Χαρίστε στον εαυτό σας την απόλυτη εμπειρία περιποίησης με τον ορό προσώπου της εταιρείας /Kili.g / με 4% Βιταμίνη C. Πρόκειται για ένα μοναδικό προϊόν, ιδανικό για κάθε τύπο δέρματος, παρασκευασμένο με 87% φυσικά συστατικά το οποίο θα ισορροπήσει τον τόνο της επιδερμίδας σας, δίνοντάς της μια πιο υγιή υφή και μια φυσική λάμψη κάθε μέρα.
Δερματολογικά Ελεγμένο. Vegan Friendly

Η Βιταμίνη C (Vitamin C) είναι μια υδατοδιαλυτή βιταμίνη η οποία προσφέρει ενισχυμένη αντιοξειδωτική προστασία, καθώς εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες, απαλύνει τις δυσχρωμίες, βελτιώνει τη μικροκυκλοφορία, περιορίζει τη φλεγμονή και χαρίζει λάμψη στο δέρμα. Επιπλέον, διατηρεί τη φυσική υγρασία της επιδερμίδας, συμβάλλει στην παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης απαλύνοντας έτσι τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες, ενώ παράλληλα διεγείρει τους φυσικούς μηχανισμούς άμυνας και επανόρθωσης. Επίσης, η τοπική εφαρμογή της βιταμίνης C έχει αποδειχθεί ότι προστατεύει τα κύτταρα από τη φθορά που προκαλούν οι ακτίνες UV, ενώ παράλληλα επανορθώνει ήδη υπάρχουσες βλάβες φωτογήρανσης.

Το Υαλουρονικό οξύ είναι μία φυσική ουσία (ένας πολυσακχαρίτη)ς, που συνθέτει το ίδιοι το σώμα μας, η οποία προσελκύει και διατηρεί την υγρασία στο δέρμα, δημιουργώντας ένα μη αποφρακτικό προστατευτικό φιλμ. Θεωρείται φυσικό αντιγηραντικό και λιπαντικό, ενώ παράλληλα προάγει τον σχηματισμό του κολλαγόνου και χαρίζει φρεσκάδα και λάμψη στην επιδερμίδα. Επιπλέον έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι παίζει σημαντικό ρόλο στην μείωση και λείανση των ρυτίδων και την ανάπλαση των αρθρώσεων, ενώ παράλληλα ενεργοποιεί την ανανέωση των κυττάρων και βελτιώνει την ελαστικότητα της επιδερμίδας.

Η εταιρεία BIOK Laboratorija αναπτύσσει φυσικά, καινοτόμα προϊόντα ομορφιάς και προσωπικής περιποίησης εδώ και σχεδόν 30 χρόνια. Σήμερα, είναι ο μεγαλύτερος και ταχύτερα αναπτυσσόμενος κατασκευαστής καλλυντικών στη Λιθουανία.
Η Kili.g/ είναι μια νέα μάρκα περιποίησης της επιδερμίδας με συστατικά που μας χαρίζει απλόχερα η φύση, η οποία γεννήθηκε από την απόλυτη ανάγκη να φέρει στιγμές χαράς και διασκέδασης στην περιποίηση της επιδερμίδας.

Χρήση: Καθαρίστε καλά το πρόσωπό σας με νερό και σαπούνι . Στην συνέχεια ξεπλύνετε καλά. Κατόπιν συνεχίστε με την ενυδατική ή την αντηλιακή σας κρέμα.
Εφαρμόστε τον ορό πρωί και βράδυ σε καθαρή επιδερμίδα.
Για καλύτερο αποτέλεσμα, χρησιμοποιήστε τον ορό σε συνδυασμό με την Αναζωογονητική Κρέμα Προσώπου Με Βιταμίνη C από την εταιρεία / kili • g /.

Συσκευασία: 30ml
Επιστροφή στην κορυφή