Πράσινο Τσάι και ελαιόλαδο Bellas

€ 1,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5731
Είδος Σαπούνια
Βάρος 100 gr
Προέλευση Hellas
Παραδοσιακό, χειροποίητο σαπούνι με ελαιόλαδο και πράσινο τσάι από την εταιρία Bellas. Το ελαιόλαδο περιέχει ισχυρούς θρεπτικούς παράγοντες, οι οποίοι αναπλάθουν και αναζωογονούν την επιδερμίδα, βοηθώντας την παράλληλα να διατηρεί την ελαστικότητα της. Το πράσινο τσάι είναι πλούσιο σε φυσικά αντιοξειδωτικά τα οποία βοηθούν τον οργανισμό να καταπολεμήσει τις ελεύθερες ρίζες που ευθύνονται για τη γήρανση, συμβάλλοντας στη διατήρηση της καλής υγείας του δέρματος και παρατείνοντας τη νεότητά του. Ο συνδυασμός του πράσινου τσαγιού με το ελαιόλαδο προσφέρει στην επιδερμίδα τόνωση, απαλότητα, ενυδάτωση και αποτελεσματική προστασία από τη φθορά. Για δέρμα νεανικό, λαμπερό και υγιές.

Πλένετε καθημερινά, όσες φορές επιθυμείτε. Κατάλληλο για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά. Ιδανικό για ολόκληρη την οικογένεια.

Τα ελαιοσάπουνα Bellas είναι κατάλληλα για καθημερινή χρήση σε πρόσωπο, μαλλιά και σώμα. Είναι ιδανικά για όλους τους τύπους δέρματος, ακόμη και για δέρματα με ευαισθησίες ή αλλεργίες. Σέβονται την χλωρίδα της επιδερμίδας και διατηρούν την φυσική υγρασία ακόμα και του πιο ευαίσθητου δέρματος. Είναι κατάλληλα για μπάνιο, λούσιμο, ξύρισμα, καθαρισμό ευαίσθητων περιοχών, καθαρισμό προσώπου, πλύσιμο βρεφών, περιποίηση κατάκλισης

Δείτε επίσης

Σαπούνι Λεβάντα Laurus Nobilis
€ 4,50
Λευκό Σαπούνι Πούδρα 100gr
€ 0,90
Σαπούνι με Αλόη OlivAloe
€ 3,50
Επιστροφή στην κορυφή