Ενυδατική Κρέμα με λάδι Ελιάς & Φασκόμηλο 50ml Olive-elia Macrovita

€ 19,80


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6038
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 50 ml
Προέλευση Hellas
Εταιρεία Macrovita
Barcode 5200316330012
Ενυδατική Κρέμα 24ωρης χρήσης, εμπλουτισμένη με λάδι Ελιάς, έλαιο Τζοτζόμπα, Υαλουρονικό Οξύ, Ριβόζη, Βιταμίνη Ε, Πανθενόλη και Φασκόμηλο από την εταιρία Macrovita. Ένα μοναδικό προϊόν, που ενυδατώνει σε βάθος, απαλύνει, καταπραΰνει και προστατεύει την επιδερμίδα από τους παράγοντες που συντελούν στην πρόωρη γήρανση. Ιδανικό για την βαθιά ενυδάτωση του λιπαρού έως κανονικού δέρματος.
Το λάδι Ελιάς, πλούσιο σε αντιοξειδωτικές ουσίες, μονοακόρεστα λιπαρά οξέα και βιταμίνη Ε, προστατεύει τον οργανισμό από τις ελεύθερες ρίζες, αναζωογονεί, ενυδατώνει και διατηρεί το δέρμα λείο και απαλό.

Το έλαιο Τζοτζόμπα, ουσία με υψηλή αναλογία ακόρεστων λιπαρών οξέων, βελτιώνει το περιεχόμενο λιπιδίων και ενυδατικών παραγόντων του δέρματος και ομαλοποιεί τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες καθιστώντας την επιδερμίδα λεία απαλή και λαμπερή.
Το Υαλουρονικό Οξύ, χάρη στην ικανότητα του να συγκρατεί έως και 1000 φορές το βάρος του σε νερό, βελτιώνει την ενυδάτωση του δέρματος, προάγει την καλύτερη σύνδεση των ινών κολλαγόνου και ελαστίνης, ενώ λειτουργώντας ως φυσικό αντιοξειδωτικό, εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες, διατηρώντας την ελαστικότητα του δέρματος.

Η Ριβόζη βελτιώνει την αναπνοή των κυττάρων, μειώνει των αριθμό των ρυτίδων και αυξάνει την ελαστικότητα της επιδερμίδας.
Η Βιταμίνη Ε, φυσικός ενυδατικός παράγοντας, αυξάνει την ικανότητα συγκράτησης της υγρασίας από την κεράτινη στοιβάδα, προσφέροντας στιγμιαία και μακράς διάρκειας ενυδάτωση.

Η Προβιταμίνη Β5 (Πανθενόλη) αυξάνει την ικανότητα ενυδάτωσης του δέρματος, βελτιώνει την ελαστικότητά του και καταπραΰνει τους ερεθισμούς και τις φλογώσεις.
Το Φασκόμηλο, συστατικό πλούσιο σε ασβέστιο και βιταμίνη Α, με μοναδικές εξισορροπιστικές ιδιότητες και εξαιρετικά θεραπευτικά οφέλη, διεγείρει τη φυσική άμυνα του δέρματος καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες και συμβάλλει στην αναγέννηση των κυττάρων.
Προϊόν δερματολογικά ελεγμένο. Με 97% συστατικά φυσικής προέλευσης.

Χωρίς Παραφινέλαιο, Βαζελίνη, Προπυλενογλυκόλη & Parabens. 50ml

ΧΡΗΣΗ: Καθαρίστε καλά το πρόσωπο και απλώστε την κρέμα με απαλές κινήσεις, αποφεύγοντας την περιοχή γύρω από τα μάτια.

Δείτε επίσης

Έκκριμα σαλιγκαριού Μάσκα προσώπου 15ml Bioearth
€ 6,90   € 4,75
Advanced Caviarlift Eye & Lip Area Cream 15ml Olive Touch
€ 29,90
Ενυδατική Αντιγήρανσης OlivAloe 40ml
€ 17,70
Face Cleansing Foam 3 in 1 Olive-elia Macrovita
€ 7,90
Επιστροφή στην κορυφή