Elementa (Antiox) Serum Q10 Coenzyme 0.2% 15ml Bioearth

€ 8,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8595
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 15 ml
Εταιρεία Bioearth
Προέλευση Italy
Barcode 8029182011583
Στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα Sensities μπορείτε πλέον να προμηθευτείτε τη νέα οικολογική σειρά καλλυντικών Elementa. της BIOEARTH.

Σχεδιασμένη με απόλυτο σεβασμό για το δέρμα και το περιβάλλον, η σειρά Elementa αποτελεί την καλύτερη επιλογή για τον σύγχρονο, απαιτητικό καταναλωτή, ο οποίος αναζητά όλο και συχνότερα αγνά, φυσικά προϊόντα, εξατομικευμένα στις δικές του, ιδιαίτερες ανάγκες, 8 ενεργά συστατικά σε συμπυκνωμένη μορφή για να μπορείτε να επιλέγετε τους καλύτερους δυνατούς συνδυασμούς για την καθημερινή φροντίδα της επιδερμίδας σας!

Μπορούν να χρησιμοποιηθούν απευθείας στο δέρμα, ή να προστεθούν στην αγαπημένη σας κρέμα ή την κρέμα βάσης της σειράς.
Τα προϊόντα BIOEARTH είναι οργανικά πιστοποιημένα, 100% VEGAN. Δεν περιέχουν αρώματα. Έχουν ελεγχθεί για την παρουσία Νικελίου

Συμπυκνωμένος Ορός Προσώπου Elementa Antiox - Q10 Coenzyme 0.2% της Bioearth εμπλουτισμένος με συνένζυμο Q10 0.2% μέσα σε δραστική βάση οργανικού ελαίου Jojoba.
Το συνένζυμο Q10 είναι ένα μόριο, το οποίο υπάρχει φυσικά σε όλα τα κύτταρά μας. Όσο περνούν τα χρόνια, η παραγωγή του επιβραδύνεται και το δέρμα χρειάζεται ενίσχυση για να αντιμετωπίσει τον σχηματισμό των ελεύθερων ριζών, μια από τις σημαντικότερες αιτίες της γήρανσης των κυττάρων.

Ιδιαίτερα σημαντική θεωρείται η συμβολή του στη μείωση της οξειδωτικής βλάβης που προκαλείται στο δέρμα από τις ακτίνες UV, όπως και η ικανότητά του να ενισχύει τη δράση της βιταμίνης Ε καθώς καθυστερεί την οξείδωσή της, προσδίδοντας νεανική όψη στο δέρμα μας. Ταυτόχρονα, το συνένζυμο Q10 αποκαθιστά τον λιπιδικό φραγμό και βοηθά στην διατήρηση της καλής λειτουργίας των κυτταρικών μεμβρανών.

Το έλαιο τζοτζόμπα ενυδατώνει, προστατεύει, καταπραΰνει και απαλύνει την ερεθισμένη επιδερμίδα, ενώ περιέχει σημαντικές ποσότητες από βιταμίνες Ε και Β, που βοηθούν στην επιδιόρθωση και ανάπλαση του δέρματος και προσφέρουν ισχυρή αντιγηραντική δράση. Επιπλέον, έχει αντιμυκητιασικές, αντιβακτηριδιακές και αντιφλεγμονώδεις, ιδιότητες και προσφέρει άμεση και βαθιά ενυδάτωση, ενίσχυση της ελαστικότητας και σφριγηλότητας αλλά και προστασία από τον ήλιο.

Χάρη στη σύνθεσή του, ο ορός απορροφάται γρήγορα και εισχωρεί βαθύτερα στην επιδερμίδα σε σχέση με τις κρέμες προσώπου. Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, εξαιρετικά βοηθητικό σε ώριμες ή/και αφυδατωμένες επιδερμίδες με ανάγκη για ενυδάτωση και αντιμετώπιση των ρυτίδων.

Χρήση: Εφαρμόστε σε καθαρή επιδερμίδα, 2-3 σταγόνες πρωί και βράδυ απευθείας στο πρόσωπο ή διαλύστε 2 σταγόνες στην κρέμα σας σε κάθε εφαρμογή για να ενισχύσετε τη δράση της. Να μην έρχεται σε επαφή με τα μάτια.
15ml
Επιστροφή στην κορυφή