Tονωτικός Ορός προσώπου με έκκριμα σαλιγκαριού 5ml Βioearth

€ 6,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6028
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 5 ml
Προέλευση Italy
Εταιρεία Bioearth
Barcode 8029182009641
Τονωτικός Ορός προσώπου με έκκριμα σαλιγκαριού, γλυκονικό οξύ, εκχύλισμα πράσινου τσαγιού, βρώμη και χυμό αλόης, από την εταιρία Bioearth. Ένα εξαιρετικό προϊόν ιδανικό για βαθιά ενυδάτωση και τόνωση του θαμπού και κουρασμένου δέρματος.

Η βλέννα σαλιγκαριού είναι ένα μοναδικό φυσικό συστατικό, ιδιαίτερα ωφέλιμο για την επιδερμίδα, καθώς οι πλούσιες ενυδατικές και αναπλαστικές του ιδιότητες αναζωογονούν και οξυγονώνουν τα κύτταρα επαναφέροντας τη λάμψη και τη φωτεινότητα στην επιδερμίδα του προσώπου.

Το εκχύλισμα πράσινου τσαγιού, πλούσιο σε τανίνες, αλκαλοειδή, βιταμίνες Β, C, Κ και ανόργανα άλατα, ουσίες που λειτουργούν ως αντιφλεγμονώδεις και αντιοξειδωτικοί παράγοντες, συμβάλλει σημαντικά στη λεύκανση, την εξισορρόπηση και τη λάμψη της θαμπής, με τάση για πανάδες, δυσχρωμίες και λεκέδες, επιδερμίδας.

Το εκχύλισμα βρώμης, συστατικό γνωστό για τις ενυδατικές καταπραϋντικές, απαλυντικές και μαλακτικές του ιδιότητες, έχει ιδιαίτερα ευεργετική επίδραση στο δέρμα, καθώς βοηθά στην αποκατάσταση της λειτουργίας της επιδερμίδας και στη σωστή οξυγόνωσή της, διατηρώντας το δέρμα νεανικό, σφριγηλό και λαμπερό.

Ο χυμός Αλόης έχει πλούσιες καταπραϋντικές, ενυδατικές και αναγεννητικές ιδιότητες, οι οποίες, λειτουργώντας συνδυαστικά, βελτιώνουν τη γενική κατάσταση του δέρματος.

Χρήση: Απλώστε μερικές σταγόνες στην επιδερμίδα του προσώπου σας και κάντε απαλό μασάζ με κυκλικές κινήσεις.
Επιστροφή στην κορυφή