Καταπραϋντικός Ορός προσώπου με Χαμομήλι 5ml Bioearth

€ 6,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6030
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 5 ml
Προέλευση Italy
Εταιρεία Bioearth
Barcode 8029182009597
Καταπραϋντικός Ορός προσώπου με Χαμομήλι, χυμό Αλόης, Καλέντουλα και εκχύλισμα Μολόχας από την εταιρία Bioearth.. Ένα εξαιρετικό προϊόν βαθιάς ενυδάτωσης με μοναδικά απαλυντική και μαλακτική δράση, ιδανικό για την περιποίηση του ευαίσθητου και ερεθισμένου δέρματος.

Το Χαμομήλι, πλούσιο σε φυσικά μαλακτικά και καταπραϋντικά συστατικά, έχει εξαίσιες αντισηπτικές ενυδατικές και αντιερεθιστικές ιδιότητες, οι οποίες συμβάλλουν στην απαλότητα και τη σφριγηλότητα της επιδερμίδας, διατηρώντας την απαλή, ήρεμη, χωρίς ερυθρότητα και ερεθισμούς

Η Καλέντουλα, πηγή πλούσια σε φλαβονοειδή και σαπωνίνες, ουσίες γνωστές για την στυπτική, αντιφλεγμονώδη, τονωτική και δροσιστική τους δράση, καταπραΰνει και εξισορροπεί το δέρμα, απομακρύνοντας άμεσα ερεθισμούς και κοκκινίλες.

Το εκχύλισμα Μολόχας χρησιμοποιείται ως φυσικό αντιβακτηριδιακό για την περιποίηση των ευαίσθητων και ερεθισμένων επιδερμίδων, ενώ οι καταπραϋντικές του ιδιότητες, συμβάλλουν στην διατήρηση της απαλής και μαλακής υφής του δέρματος.

Ο χυμός Αλόης έχει πλούσιες καταπραϋντικές, ενυδατικές και αναγεννητικές ιδιότητες, οι οποίες, λειτουργώντας συνδυαστικά, βελτιώνουν τη γενική κατάσταση του δέρματος.

Χρήση: Απλώστε μερικές σταγόνες στην επιδερμίδα του προσώπου σας και κάντε απαλό μασάζ με κυκλικές κινήσεις.
Επιστροφή στην κορυφή