Ορός Ματιών με Κολλαγόνο, Ελαστίνη και βλέννη Σαλιγκαριών Venus Secrets Organics

€ 21,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6265
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 40 ml
Προέλευση Hellas
Barcode 5200391006338
Ο Ορός Ματιών της Venus Secrets Organics εμπλουτισμένος με πρωτεΐνες, βιταμίνες, κολλαγόνο και ελαστίνη από τη βλέννη του σαλιγκαριού, καθώς και βιολογικά εκχυλίσματα και έλαια που τώρα μπορείτε να βρείτε στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα Sensities, είναι ένα εξαιρετικό καλλυντικό προϊόν, ιδανικό γαι την περιποίηση και προστασία της ευαίσθητης περιοχής των ματιών. Τα βιοενεργά συστατικά της σύστασής του θρέφουν, τονώνουν και ενυδατώνουν σε βάθος την επιδερμίδα, ενώ παράλληλα συμβάλλουν στην μείωση των σημαδιών κούρασης, καθώς και στην άμεση αντιμετώπιση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων, αλλά και των μαύρων κύκλων και των οιδημάτων, γύρω και κάτω από τα μάτια, χαρίζοντας δέρμα λείο, σφριγηλό και ελαστικό και βλέμμα ξεκούραστο και αναζωογονημένο.

Στον τομέα της κοσμετολογίας, η χρήση του εκχυλίσματος Σαλιγκαριού επιβραδύνει τη γήρανση του δερματικού ιστού, μειώνει το βάθος των υπαρχουσών ρυτίδων και αποκαθιστά τη φυσική ισορροπία. Επίσης, συμβάλλει στη διατήρηση της ελαστικότητας του δέρματος, αποτρέπει τις αρνητικές επιδράσεις των περιβαλλοντικών παραγόντων και τις επιπτώσεις λειτουργίας των παθογόνων μικροοργανισμών, ενώ είναι και εξαιρετικά ωφέλιμο για την επούλωση των ουλών και λοιπών ελαττωμάτων της επιδερμίδας συμβάλλοντας σημαντικά στην βελτίωση της εμφάνισής της. Το Ελαιόλαδο, πλούσιο σε αντιοξειδωτικές ουσίες, μονοακόρεστα λιπαρά οξέα και βιταμίνη Ε, προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες, αναζωογονεί, ενυδατώνει και διατηρεί το δέρμα λείο, απαλό και ελαστικό. Το λάδι Αργκάν συμβάλλει σημαντικά στην αύξηση της ελαστικότητας και της σύσφιξης του δέρματος, ενώ επιπλέον βοηθά στην πρόληψη και στην καταπολέμηση των ρυτίδων. Η Αλόη δροσίζει, ενυδατώνει και ανακουφίζει την επιδερμίδα, ενώ συμβάλλει και στην καταπολέμηση των μαύρων κύκλων.

Χρήση: Απλώστε τον ορό σε στεγνό και και καθαρό δέρμα γύρω από την περιοχή των ματιών και κάνετε ελαφρύ μασάζ με κυκλικές κινήσεις μέχρι να απορροφηθεί πλήρως. Ολοκληρώστε την περιποίηση με την Snail Extract Eye Cream.

Προϊόν υποαλλεργικό και δερματολογικά ελεγμένο.

Δείτε επίσης

Σπρέι OTORIG Nasal 20ml Erbagil
€ 15,90   € 10,60
Κρέμα Ματιών OlivAloe 40ml
€ 17,20
Καθαριστικό Gel προσώπου 250ml Aloe Colors
€ 10,90
Επιστροφή στην κορυφή