Revive Face Serum με Ανθόνερο Πορτοκαλιάς 30ml by Wholly

€ 24,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6324
Είδος
Βάρος 30 ml
Προέλευση Hellas
Η Wholly natural skincare δημιουργήθηκε τον Σεπτέμβρη του 2018 και δραστηριοποιείται στην παραγωγή φυτικών προϊόντων περιποίησης δέρματος. Οι φόρμουλες που χρησιμοποιεί η εταιρία είναι έως 98.9% φυτικές, τα αρώματά τους 100% φυσικά και είναι δερματολογικά ελεγμένες σε ευαίσθητα δέρματα. Τα προϊόντα είναι παρασκευασμένα χωρίς parabens, φθαλικές ενώσεις, χρωστικές και mineral oil. Δεν περιέχουν πολυαιθυλενογλυκόλη (PEG) και σιλικόνες και δεν δοκιμάζονται σε ζώα.
Η παραγωγή των προϊόντων γίνεται στην Ελλάδα, σε πιστοποιημένο από τον ΕΟΦ εργαστήριο παραγωγής σύμφωνα με τα δειθνή πρότυπα ISO 22716 (Good Manufacturing Practices) των καλλυντικών και ISO 9001 σύστημα διαχείρισης ποιότητας.
Συσκευάζονται σε ελαφριά, ανακυκλώσιμα υλικά και φτιάχνονται σε μικρές ποσότητες ώστε να παραμένουν φρέσκα και να διατηρούν τις ιδιότητες των φυτικών συστατικών τους

Ζωντανέψτε την επιδερμίδα σας με το Revive Face Serum, το νέο, επανορθωτικό serum προσώπου από την εταιρία Wholly και προσφέρετε στο δέρμα σας μακράς διάρκειας θρέψη και ενυδάτωση, αλλά και ισχυρή αντι-γηραντική προστασία. Ένα εξαιρετικό προϊόν, το οποίο προάγει τη σύσφιξη, την ανόρθωση και τη συνολική ενίσχυση του δέρματος, καθιστώντας την επιδερμίδα λαμπερή, νεανική και ξεκούραστη.
Εμπλουτισμένο με άριστης ποιότητας εκχυλίσματα, πλούσια, φυσικά αποστάγματα και πολύτιμα ενεργά συστατικά το Revive Face Serum θα αναπληρώσει την χαμένη ελαστικότητα της επιδερμίδας, θα γεμίσει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες λειαίνοντάς τις και θα ανορθώσει το περίγραμμα του προσώπου χαρίζοντας άμεσο αποτέλεσμα lifting. Ορατά αποτελέσματα από την πρώτη εφαρμογή Κατάλληλο για ευαίσθητο δέρμα.
Το απόσταγμα από Άνθη Πορτοκαλιάς είναι συστατικό ιδιαίτερα δροσερό, τονωτικό και αναζωογωνητικό για το δέρμα. Χάρη στις καθαριστικές, καταπραϋντικές και αντιγηραντικές του ιδιότητες, ανανεώνει την επιδερμίδα, και συμβάλλει στην αύξηση της ελαστικότητας και της λάμψης της. Ιδανικό για ξηρό δέρμα.
Το Υαλουρονικό οξύ είναι ένα βιοπολυμερές, το οποίο παράγεται φυσιολογικά στο σώμα και έχει την ικανότητα να δεσμεύει μέχρι και 1000 φορές το βάρος του σε νερό. Ενυδατώνει σε βάθος το δέρμα, αυξάνει την ελαστικότητα του και μειώνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες
Οι Πολυσακχαρίτες Βρώμης (Osilift Bio) είναι ένα φυσικό δραστικό προϊόν, πιστοποιημένο από την Ecocert. Προέρχεται από βρώμη βιολογικής καλλιέργειας και βοηθά σημαντικά στη λείανση της επιδερμίδας χαρίζοντας τόνωση, λάμψη και άμεσο αποτέλεσμα liftinf.
Το εκχύλισμα Ακτινίδιου είναι πλούσια πηγή βιταμίνης C, η οποία προάγει την τόνωση της παραγωγής κολλαγόνου, βιταμίνης Ε, η οποία καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες και συμβάλλει στη μείωση των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών, καθώς και ακτινιδίνης, ενός ενζύμου το οποίο διασπά τα νεκρά κύτταρα και τους ρύπους που συγκεντρώνονται στο δέρμα. Τέλος, φαίνεται ότι συμβάλλει σημαντικά στην αντιμετώπιση των μαύρων κύκλων κάτω από τα μάτια.
Το Revive Face Serum έχει πλούσια υφή, και υπέροχο διακριτικό άρωμα Απορροφάται άμεσα χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας
Χρήση: Εφαρμόστε μικρή ποσότητα στα ακροδάκτυλα και απλώστε σε καθαρό πρόσωπο, αποφεύγοντας την περιοχή γύρω από τα μάτια.
Για εξωτερική χρήση. Φυλάσσεται σε δροσερό μέρος.


Ingredients/ Συστατικά: Aqua, Citrus Aurantium Amara (Bitter Orange) Flower Water, Sodium Hyaluronate, Avena Sativa (Oat) Kernel Extract, Glycerin, Actinidia Chinensis (Kiwi) Fruit Extract, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Sodium Benzoate, Citric Acid, Potassium Sorbate, Limonene, Citral, Linalool

Παράγονται στην Ελλάδα/ Made in Greece

Δείτε επίσης

Επιστροφή στην κορυφή