G.o.a.t. Anti Aging Face Gel Serum – Ορός αντιγήρανσης 30ml P for Pelion

€ 27,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8746
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 30 ml
Προέλευση Hellas
Εταιρεία P For Pelion
Barcode 5214001533220
Αντιμετωπίστε αποτελεσματικά τα σημάδια γήρανσης και αναδείξτε την πιο λαμπερή και νεανική εκδοχή του εαυτού σας με το μοναδικό Goat Anti-aging Face Gel-Serum, τον νέο ορό αντιγήρανσης σε μορφή τζελ από την P For Pelion.

Η πρωτοποριακή του σύνθεση εμπλουτισμένη με βιολογικό γάλα κατσίκας, φυσικά εκχυλίσματα (tephrosia purpurea seed extract)και ενεργά συστατικά (sodium hyaluronate) θα φροντίσει σε βάθος την επιδερμίδα σας χαρίζοντάς της νεανική, αναζωογονημένη και λαμπερή εμφάνιση.

Το βιολογικό γάλα κατσίκας είναι πλούσιο σε πρωτεΐνες, βιταμίνες και μέταλλα συστατικά που ενισχύουν τη φυσική ανάπτυξη των κυττάρων και βοηθούν στην κυτταρική αναγέννηση διατηρώντας το δέρμα νεανικό, σφριγηλό και απαλό.

Το sodium hyaluronate προσφέρει εντατική ενυδάτωση, βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος και εξομαλύνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες.

Το tephrosia purpurea seed extract είναι ένα πολύτιμο φυτικό εκχύλισμα που βοηθά στην αντιγήρανση. Έχει αντιφλεγμονώδεις και αντιοξειδωτικές ιδιότητες, προστατεύοντας το δέρμα από τις ελεύθερες ρίζες και τις επιθέσεις του περιβάλλοντος.

Λόγω της υφή του -σε μορφή τζέλ- το Goat Anti-aging Face Gel-Serum απορροφάται γρήγορα, αφήνοντας την επιδερμίδα σας απαλή και ενυδατωμένη.
Με την καθημερινή χρήση το δέρμα σας θα αποκτήσει μοναδική λάμψη και υγιή, νεανική όψη.

Για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα μπορείτε να συνδυάσετε το Goat Anti-aging Face Gel-Serum με την G.o.a.t. 24ωρη ενυδατική κρέμα προσώπου πλούσιας υφής που θα βρείτε στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα Senities.

Τα προϊόντα P for Pelion είναι το απόσταγμα 7 χρόνων αδιάκοπης προσπάθειας για ό,τι πιο αγνό μπορεί να προσφέρει η Φύση του Πηλίου. Βότανα που συλλέγονται με το χέρι, βιολογικό γάλα κατσίκας, έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, αγνές πρώτες ύλες και φυσικά αιθέρια έλαια συνθέτουν τα προϊόντα της εταιρίας με σκοπό να κάνουν τους ανθρώπους πιο ελκυστικούς, με τον πιο φυσικό και απολαυστικό τρόπο.

Όλες οι συνταγές έχουν αναπτυχθεί σε συνεργασία με το Τμήμα Γεωπονίας και Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας που αποτελεί τον θεματοφύλακα αγνότητας τους.
Τα προϊόντα δε δοκιμάζονται σε ζώα και δημιουργούνται χωρίς Silicones, Parabens, Propylene Glycol, Mineral Oil, Etholamine και Phthalates.
Οι συσκευασίες είναι φιλικές προς το περιβάλλον και ανακυκλώσιμες.

Δείτε επίσης

Επιστροφή στην κορυφή