Illuminated C Ορός προσώπου για λάμψη με βιταμίνη C 30ml P For Pelion

€ 25,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 9069
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 30 ml
Προέλευση Hellas
Εταιρεία P For Pelion
Barcode 5214001533329
Καλωσορίσατε στον μαγικό κόσμο της P For Pelion, εκεί όπου η επιστήμη συναντά την ομορφιά δημιουργώντας μοναδικά προϊόντα περιποίησης που αναδεικνύουν το φυσικό σας κάλος με εξαιρετική φροντίδα.

Ανακαλύψτε τη μαγεία του Illuminated C του ορού προσώπου της P For Pelion.
Μία εξαιρετική σύνθεση, πλούσια σε βιταμίνη C, νιασιναμίδη (niacinamide), υαλουρονικό οξύ, πανθενόλη, και πολλά ακόμη ενεργά συστατικά, τα οποία συνεργάζονται αρμονικά μεταξύ τους χαρίζοντας νεανική ελαστικότητα και σφριγηλότητα, αλλά και μοναδική φωτεινότητα και αναζωογόνηση στο δέρμα.

Με τη συνεχή χρήση του Illuminated C, αναπληρώνεται ο ορατός όγκος της επιδερμίδας - οι λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες εξαφανίζονται - βελτιώνεται η υφή της, επανέρχεται η ομοιομορφία της - απομακρύνονται πανάδες και κηλίδες- και ταυτόχρονα ενισχύεται η φυσική παραγωγή κολλαγόνου.
Σε κάθε σταγόνα του, ένας παράδεισος γεμάτος λάμψη, ανανέωση και αγνότητα προσφέρεται στην επιδερμίδα σας.
Με ελαφριά υφή η οποία χαρίζει την αίσθηση μιας ευχάριστης, δροσερής αγκαλιάς

Χάρη στη σύνθεσή του ο ορός απορροφάται γρήγορα και εισχωρεί βαθύτερα στις στοιβάδες του δέρματος σε σχέση με τις κρέμες προσώπου, παρέχοντας πιο άμεσα αποτελέσματα.
Τώρα είναι η στιγμή σας να λάμψετε! Είστε έτοιμοι για μια ανανεωμένη επιδερμίδα;

Η βιταμίνη C είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό με σημαντική αντιγηραντική και προστατευτική δράση. Επανορθώνει τις βλάβες από την περιβαλλοντική μόλυνση και την έκθεση στη UV ακτινοβολία, απαλύνει δυσχρωμίες και σκούρες κηλίδες και παράλληλα ενυδατώνει σε βάθος καταπολεμώντας το θαμπό και άτονο δέρμα.
Η Νιασιναμίδη ενδείκνυται για τη μείωση κηλίδων, πανάδων και υπερμελαγχρώσεων που προκαλούνται από μικρο-φλεγμονές, προσφέροντας χρωματική ομοιομορφία και λάμψη.
Το Υαλουρονικό Οξύ, λόγω του σχετικά μικρού μορίου του, διεισδύει στην επιδερμίδα, ενυδατώνοντας τη σε βάθος, επανορθώνει τον επιδερμιδικό φραγμό και ενισχύει την ελαστικότητα της
Η Πανθενόλη, η πιο γνωστή, η πιο ωφέλιμη βιταμίνη των καλλυντικών προϊόντων, ενυδατώνει σε βάθος, προάγει την αναγέννηση νέων κυττάρων, βελτιώνει την υφή του δέρματος, ενώ παράλληλα το προστατεύει από περιβαλλοντικές επιθέσεις.

Χρήση: Απλώστε μία μικρή ποσότητα στην επιδερμίδα του προσώπου σας πρωί και βράδυ μετά τον καθαρισμό και κάντε απαλό μασάζ με κυκλικές κινήσεις μέχρι να απορροφηθεί. Στη συνέχεια απλώστε την αγαπημένη σας ενυδατική κρέμα.

Τα προϊόντα P for Pelion είναι το απόσταγμα 7 χρόνων αδιάκοπης προσπάθειας για ό,τι πιο αγνό μπορεί να προσφέρει η Φύση του Πηλίου. Βότανα που συλλέγονται με το χέρι, βιολογικό γάλα κατσίκας, έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, αγνές πρώτες ύλες και φυσικά αιθέρια έλαια συνθέτουν τα προϊόντα της εταιρίας με σκοπό να κάνουν τους ανθρώπους πιο ελκυστικούς, με τον πιο φυσικό και απολαυστικό τρόπο.
Όλες οι συνταγές έχουν αναπτυχθεί σε συνεργασία με το Τμήμα Γεωπονίας και Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας που αποτελεί τον θεματοφύλακα αγνότητας τους.
.
Επιστροφή στην κορυφή