Cleanser & Make-up Remover με βλέννη Σαλιγκαριού Venus Secrets Organics 100ml

€ 6,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 6271
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 100 ml
Προέλευση Hellas
Εταιρεία Venus Secrets Organics
Barcode 5200391010731
Το Γαλάκτωμα Καθαρισμού και Ντεμακιγιάζ Προσώπου και Ματιών της Venus Secrets Organics με βιολογική αλόη, ελαιόλαδο, και βιολογικά εκχυλίσματα χαμομηλιού και τριαντάφυλλου που τώρα μπορείτε να βρείτε στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα Sensities, είναι ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό προϊόν, το οποίο απομακρύνει απαλά ρύπους και μακιγιάζ, ώστε οι πόροι του δέρματος να απελευθερωθούν και να αναπνεύσουν, ενώ παράλληλα ενυδατώνει και θρέφει σε βάθος την επιδερμίδα χαρίζοντάς της μία υπέροχη αίσθηση φρεσκάδας και απαλότητας.

Η Αλόη, πλούσια σε πρωτεΐνες και μέταλλα, έχει υψηλή περιεκτικότητα σε θρεπτικά συστατικά, εξαιρετικά σημαντικά για την εντατική ενυδάτωση της επιδερμίδας. Το Λάδι Ελιάς συμβάλλει στην προστασία του δέρματος από τις ελεύθερες ρίζες, ενώ η περιεκτικότητά του σε Βιταμίνη Ε τονώνει, απαλύνει και βελτιώνει τον τόνο της επιδερμίδας. Το εκχύλισμα Χαμομηλιού καταπραΰνει την επιδερμίδα και την προστατεύει από κοκκινίλες και ερεθισμούς. Το εκχύλισμα Τριαντάφυλλου, με πλούσιες συσφικτικές και αντιγηραντικές ιδιότητες, βελτιώνει σημαντικά την όψη των πόρων του δέρματος, ενώ παράλληλα ηρεμεί και ανακουφίζει την ευαίσθητη επιδερμίδα.

Χρήση: Εφαρμόστε με ένα βαμβάκι το Γαλάκτωμα Καθαρισμού και Ντεμακιγιάζ πρωί και βράδυ, σε πρόσωπο, λαιμό και στην περιοχή των ματιών και καθαρίστε με προσοχή. Συμπληρώστε την περιποίηση με την Tonic & Cleansing Lotion.

Προϊόν υποαλλεργικό και δερματολογικά ελεγμένο.
Επιστροφή στην κορυφή