Λάδι Προσώπου για Ώριμο Δέρμα 20ml Bioleon

€ 14,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5219
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 20 ml
Προέλευση Austria
Εταιρεία Bioleon
Barcode 5200123575002
Το Λάδι Περιποίησης Προσώπου για Ώριμο Δέρμα της bioLEON με 100% φυσική σύνθεση εμπλουτισμένη με έλαια Macadamia & Jojoba και αιθέρια έλαια γερανιού και τριαντάφυλλου, συμβάλλει στην πρόληψη και καταπολέμηση των ρυτίδων, ενώ παράλληλα χαρίζει βαθιά ενυδάτωση στο ώριμο και ταλαιπωρημένο δέρμα.

Είναι γνωστό ότι μετά τα 40 το δέρμα αδρανοποιείται σταδιακά και χάνει την πυκνότητα και τη σφριγηλότητά του. Τα έλαια Macadamia και Jojoba αποτρέπουν σε μεγάλο βαθμό τη διαδικασία αυτή και συμβάλλουν ώστε το ώριμο δέρμα να αποκτήσει εκ νέου την ελαστικότητα, τη φρεσκάδα και τη λάμψη του. Καθώς η δομή τους μοιάζει με το φυσικό σμήγμα του ανθρώπινου δέρματος, μπορούν να εισχωρήσουν στην επιδερμίδα ευκολότερα από κάθε άλλο έλαιο και να της προσφέρουν θρέψη, τόνωση και αναζωογόνηση. Απορροφούνται γρήγορα χωρίς να αφήνουν ίχνη λιπαρότητας, ενώ η πλούσια σε θρεπτικά συστατικά σύστασή τους προστατεύει τα κύτταρα από τις επιθέσεις των ελεύθερων ριζών. Επιπλέον, έχουν την ικανότητα να ενυδατώνουν σε βάθος και να συγκρατούν την υγρασία στους ιστούς, με αποτέλεσμα να διατηρείται το δέρμα ελαστικό και να επιβραδύνεται περαιτέρω η διαδικασία γήρανσης. Τέλος, το έλαιο Macadamia διαθέτει φυσικό δείκτη προστασίας από την ηλιακή ακτινοβολία.
Τα αιθέρια έλαια Γεράνι και Τριαντάφυλλο είναι πολύτιμα για τις αντιγηραντικές, αντιρυτιδικές και συσφιγκτικές τους ιδιότητες. Ενεργοποιούν την ανάπλαση των κυττάρων και δρουν ενάντια στις ελεύθερες ρίζες και τη χαλάρωση, τονώνοντας την ώριμη και ταλαιπωρημένη επιδερμίδα και προσφέροντάς της λάμψη και νεανικότητα. Επιπλέον, συμβάλλουν στη σωστή ενυδάτωση του δέρματος διατηρώντας την πολύτιμη γι’ αυτό υγρασία, ενώ το έλαιο Τριαντάφυλλο καταπολεμά τα σπασμένα αγγεία και τις δυσχρωμίες και βελτιώνει την εμφάνιση της επιδερμίδας.

Χρήση για το πρόσωπο: Aπλώστε 5-10 σταγόνες σε όλο το πρόσωπο και λαιμό και κάντε απαλές κυκλικές κινήσεις μέχρι να απορροφηθεί. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κρέμες και μάσκες προσώπου.
Για σώμα: Αναμείξτε 15-20 σταγόνες σε λάδι ή κρέμα σώματος.
Tipp: Είναι προτιμότερο χρησιμοποιείτε το λάδι περιποίησης προσώπου το βράδυ, καθώς κατά τη διάρκεια της νύχτας ενεργοποιούνται οι επανορθωτικοί μηχανισμοί και η κυτταρική ανανέωση γίνεται με ταχύτερους ρυθμούς, με αποτέλεσμα η επιδερμίδα να είναι πιο δεκτική στα ενεργά συστατικά του ελαίου.

Η bioLEON έχει σκοπό τη διάθεση προϊόντων ατομικής φροντίδας, 100% φυτικής προέλευσης, βιολογικά ή συμβατικά, χωρίς συνθετικά, ζωικά πρόσθετα και χημικές ουσίες.

Τα Λάδια περιποίησης προσώπου είναι η τελευταία μεγάλη τάση στον κόσμο της ομορφιάς. Εμπλουτισμένα με αγνά, 100% καθαρά αιθέρια έλαια προσφέρουν σύσφιγξη, εξισορρόπηση, αντισηψία και εντατική ενυδάτωση στο δέρμα, η οποία και θεωρείται το “κλειδί” για μια νεανική, λαμπερή επιδερμίδα.
Λόγω της λιποφιλικής τους ιδιότητας (έχουν πολύ μικρότερη μοριακή δομή), τα λάδια περιποίησης προσώπου μπορούν να διεισδύουν μέχρι τις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος, χαρίζοντας στην επιδερμίδα βαθιά και διαρκή ενυδάτωση.
Επιστροφή στην κορυφή