Ξηρό λάδι περιποίησης γενειάδας με βαμβάκι και αμυγδαλέλαιο από Macrovita

€ 19,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5288
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 30 ml
Προέλευση Hellas
Το Ξηρό λάδι περιποίησης γενειάδας της αντρικής σειράς καλλυντικής φροντίδας Macrovita. με βαμβάκι και αμυγδαλέλαιο και έναν πρωτοποριακό συνδυασμό ενεργών συστατικών φυσικής προέλευσης, είναι ένα εξαιρετικό προϊόν, το οποίο ενυδατώνει, θρέφει και απαλύνει τη γενειάδα, αφήνοντάς την απαλή και διακριτικά αρωματισμένη, ενώ παράλληλα περιποιείται την επιδερμίδα, χαρίζοντάς της υγεία και λάμψη. Για γένια ευκολοχτένιστα, χωρίς ίχνη λιπαρότητας.

Το βαμβάκι, πλούσιο σε πρωτεΐνες, σάκχαρα και βιταμίνη Β ενισχύει τη δομή της τρίχας ενδυναμώνοντας και προστατεύοντας το περίβλημά της από τις φθορές, ενώ παράλληλα η ενυδατική και καταπραϋντική του δράση συμβάλλουν στην αποκατάσταση της τρίχας. Το έλαιο αμυγδάλου μαλακώνει και απαλύνει την επιδερμίδα, ενώ το σταφυλοκουκουτσέλαιο, πηγή πλούσια σε λινολεϊκό οξύ, δυναμώνει τα λεπτά, εύθραυστα, ταλαιπωρημένα γένια, θρέφοντας την ίνα της τρίχας. Το έλαιο αργκάν χαρίζει λάμψη, φωτεινότητα και ελαστικότητα στη γενειάδα, ενώ το ηλιέλαιο σε συνδυασμό με το καστορέλαιο χρησιμοποιούνται για την τόνωση της ανάπτυξής της. Το ελαιόλαδο βιολογικής καλλιέργειας, φυσική πηγή βιταμινών και αντιοξειδωτικών, έχει σημαντικές ενυδατικές και αντιγηραντικές ιδιότητες, ενώ το έλαιο τζοτζόμπα εξισορροπεί τη λιπαρότητα της τρίχας και αποκαθιστά τη ζωτικότητα στα ξηρά και εύθραυστα γένια.

Χρήση: Απλώστε μερικές σταγόνες λαδιού σε όλη τη γενειάδα και το πρόσωπο και κάντε απαλό μασάζ μέχρι να απορροφηθεί πλήρως.
Συσκευασία: 30ml. 99% Συστατικά φυσικής προέλευσης

Προϊόν δερματολογικά ελεγμένο. Χωρίς Παραφινέλαιο, Βαζελίνη, Προπυλενογλυκόλη, Καφεΐνη, Ιώδιο, Ιωδιούχες Ενώσεις, Σιλικόνη και Parabens.
Επιστροφή στην κορυφή