Don's Spear Beard Oil με Ευκάλυπτο, Γεράνι, Μανταρίνι και Λεμόνι by SOMA

€ 14,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 4650
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 30 ml
Προέλευση Hellas
Το Beard Oil της εταιρίας SOMA με μείγμα υψηλής ποιότητας αιθέριων ελαίων σε συνδυασμό με διάφορα έλαια, όπως κανναβέλαιο, αμυγδαλέλαιο, σταφυλέλαιο και καστορέλαιο είναι ένα εξαιρετικό προϊόν θρέψης και ενυδάτωσης για τα γένια, αλλά και το δέρμα του προσώπου σας. Εμπλουτισμένο με βιταμίνες, θρεπτικά συστατικά και λιπαρά οξέα το Beard Oil θα ενυδατώσει, θα μαλακώσει και θα κάνει λαμπερά τα γένια σας, προστατεύοντάς τα από την καθημερινή φθορά και τις αντίξοες περιβαλλοντικές συνθήκες, ενώ θα συμβάλλει και στην υγιή ανάπτυξή τους.

Το κανναβέλαιο, πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, προστατεύει το δέρμα από τη διαδικασία της γήρανσης, καταπραΰνει την επιδερμίδα και ανακουφίζει από τον ερεθισμό. Το αμυγδαλέλαιο πλούσιο σε βιταμίνες Α, Β, Ε διατηρεί τη λάμψη της τρίχας και της επιδερμίδας, ενώ το σταφυλέλαιο, λόγω της υψηλής απορροφητικότητάς του βοηθάει αποτελεσματικά στη μείωση των ερεθισμών. Τέλος, το καστορέλαιο συμβάλλει στην καλή υγεία της τρίχας και σκοτώνει τα βακτήρια. Το μείγμα αιθέριων ελαίων θα αφήσει πάνω σας ένα ευχάριστο άρωμα από βότανα της ελληνικής γης και εσπεριδοειδή.

Χρήση: Εφαρμόστε μερικές σταγόνες στα γένια σας ή στο πρόσωπο μετά το ξύρισμα και κάντε ελαφρύ μασάζ μέχρι να απορροφηθεί εντελώς.

Το Beard Oil της εταιρίας SOMA είναι 100% υγιεινό. Δεν περιέχει parabens, παράγωγα πετρελαίου, χρώματα ή οποιουδήποτε άλλου είδους συντηρητικά.

Πωλείται σε συσκευασία των 30ml.

Η εταιρία SOMA δραστηριοποιείται στην παραγωγή 100% φυσικών χειροποίητων καλλιτεχνικών σαπουνιών και φυσικών προϊόντων περιποίησης με βάση τα αιθέρια έλαια, το κερί μέλισσας, του αργίλους, τα βότανα και ό,τι άλλο προέρχεται από τη φύση, για ανθρώπους που πραγματικά αγαπούν το soma/σώμα τους.
Επιστροφή στην κορυφή