Face Wash Gel με βλέννη Σαλιγκαριού Venus Secrets Organics 100ml

€ 6,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6272
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 100 ml
Προέλευση Hellas
Barcode 5200391010748
Εταιρεία Venus Secrets Organics
Απαλό Face Wash Gel από την Venus Secrets Organics με εκχυλίσματα από χαμομήλι, τσάι, αγγούρι, αμαμελίδα, βιολογική αλόη και ελιά, προβιταμίνη B5 και αλλαντοΐνη, συστατικά που θρέφουν, ενυδατώνουν, καταπραΰνουν, επουλώνουν και καθαρίζουν απαλά την επιδερμίδα, απομακρύνοντας ρύπους, σμήγμα και λιπαρότητα και χαρίζουν μία υπέροχη αίσθηση φρεσκάδας, απαλότητας και αναζωογόνησης.

Η Αλόη, πλούσια σε πρωτεΐνες και μέταλλα, έχει υψηλή περιεκτικότητα σε θρεπτικά συστατικά, εξαιρετικά σημαντικά για την εντατική ενυδάτωση της επιδερμίδας. Το Λάδι Ελιάς συμβάλλει στην προστασία του δέρματος από τις ελεύθερες ρίζες, ενώ η περιεκτικότητά του σε Βιταμίνη Ε τονώνει, απαλύνει και βελτιώνει τον τόνο της επιδερμίδας.

Το εκχύλισμα Αγγουριού έχει πλούσιες ενυδατικές, αντιγηραντικές και μαλακτικές ιδιότητες. Ο συνδυασμός βιταμινών και ιχνοστοιχείων της σύστασής του ευνοεί το δέρμα, παρέχοντας βαθιά ενυδάτωση, λάμψη και ομορφιά στην επιδερμίδα, ενώ το πρόσωπο αποκτά ξανά την σφριγηλότητα και τη νεανική του όψη. Η Προβιταμίνη Β5 (πανθενόλη) έχει σημαντικές ενυδατικές και αναπλαστικές ιδιότητες. Με την πλούσια διεισδυτική της δράση, αναπληρώνει τις φυσικές απώλειες υγρασίας, “γεμίζει” εσωτερικά τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες και προσφέρει βαθιά ενυδάτωση, θρέψη και αναζωογόνηση.

Το εκχύλισμα Αμαμελίδας πλούσια πηγή σε ταννίνες και φλαβονοειδή, ουσίες με σημαντικές στυπτικές και τονωτικές ιδιότητες, συμβάλλει στη βελτίωση της σφριγηλότητας της επιδερμίδας, ενώ χάρη στην ήπια αντιφλεγμονώδη δράση του, περιποιείται και τονώνει το δέρμα.

Το εκχύλισμα Χαμομηλιού μαλακώνει την επιδερμίδα και καταπραΰνει τυχόν ερεθισμούς. Το εκχύλισμα Τσαγιού, χάρη στην υψηλή περιεκτικότητά του σε φυσικά αντιοξειδωτικά συστατικά, προστατεύει την επιδερμίδα από τις περιβαλλοντικές επιδράσεις.

Η Αλλαντοΐνη, ενυδατική, καταπραϋντική και επουλωτική, βελτιώνει την ικανότητα της επιδερμίδας να συγκρατεί το νερό, αναζωογονεί το δέρμα και αποκαθιστά την λάμψη και την απαλότητα.

Προϊόν υποαλλεργικό και δερματολογικά ελεγμένο.
Επιστροφή στην κορυφή