Advanced Caviarlift Eye & Lip Area Cream 15ml Olive Touch

€ 29,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6504
Είδος Περιποίηση Προσώπου / Περιποίηση Χειλιών
Προέλευση Hellas
Barcode 5200123390810
Εταιρεία Olive Touch
Βάρος 15 ml
Κρέμα Ματιών και Χειλιών εμπλουτισμένη με εκχύλισμα χαβιαριού από οξύρρυγχο, ευεργετικά φυτικά έλαια και εξειδικευμένα ενεργά συστατικά από την εταιρία Olive Touch. Ένα πολυτελές προϊόν με εξαιρετικά απαλή υφή, το οποίο θα συμβάλλει θεαματικά στην ανανέωση των κυττάρων και στην αναδόμηση και σύσφιξη της επιδερμίδας στην ευαίσθητη περιοχή των ματιών και των χειλιών. Η ειδικά σχεδιασμένη βιοδραστική του φόρμουλα ενισχυμένη με βιολογικό λάδι ελιάς, υαλουρονικό οξύ, λάδι ροδιού, βιταμίνη Ε, προβιταμίνη Β5 (πανθενόλη) και καφεΐνη θα καταπολεμήσει τα σημάδια της γήρανσης, εξαφανίζοντας τις λεπτές γραμμές έκφρασης και γεμίζοντας εκ των έσω τις ρυτίδες γύρω από τα μάτια και τα χείλη, ενώ παράλληλα θα μειώσει αισθητά σακούλες, οιδήματα και μαύρους κύκλους. Κατάλληλη και για τις πιο απαιτητικές επιδερμίδες.

Το εκχύλισμα χαβιαριού από οξύρρυγχο, συστατικό πλούσιο σε αμινοξέα, πρωτεΐνες, βιταμίνες και λιπαρά οξέα, επιδεικνύει μία σειρά από ευεργετικές ιδιότητες για το δέρμα. Το κύριο πλεονέκτημα του είναι η αντιγηραντική του δράση Χάρη στα ισχυρά αντιοξειδωτικά του, προστατεύει το δέρμα από τις επικίνδυνες ηλιακές ακτίνες UVA και UVB, ενώ παράλληλα αναστέλλει τη μείωση κολλαγόνου και ελαστίνης. Επιπλέον, η υψηλή του περιεκτικότητα σε ωμέγα-3 και ωμέγα-6 λιπαρά, το καθιστούν ιδιαίτερα ενυδατικό, ενώ επιπρόσθετα, τα φωσφολιπίδια της σύνθεσής του, καθώς ενώνονται με τη βιτελίνη - μία από τις κύριες πρωτεΐνες του εκχυλίσματος - υποβοηθούν τη διείσδυση των δραστικών συστατικών στην επιδερμίδα, αποκαθιστούν τη λειτουργία του δερματικού φραγμού, μειώνοντας με τον τρόπο αυτό τη διαδερμική απώλεια νερού και χαρίζουν στην επιδερμίδα λάμψη φρεσκάδα και ομορφιά.

Το υαλουρονικό οξύ είναι το κατεξοχήν συστατικό της ενυδάτωσης, ενώ η πανθενόλη με τις εξαιρετικά διεισδυτική της ικανότητα, και την ισχυρή ενυδατική και αναδομητική της δράση αναπληρώνει την υγρασία που χάνεται, γεμίζει από μέσα τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες και χαρίζει βαθιά αναζωογόνηση και φρεσκάδα.

Το βιολογικό ελαιόλαδο, πλούσια πηγή αντιοξειδωτικών, μονοακόρεστων λιπαρών οξέων και βιταμίνης Ε ενυδατώνει σε βάθος, συσφίγγει και διατηρεί το δέρμα λείο, απαλό και ελαστικό.
Η βιταμίνη Ε, γνωστή για την αντιοξειδωτική και αντιγηραντική της δράση προστατεύει τα κύτταρα από τις ελεύθερες ρίζες, αποτρέπει την πρόωρη γήρανση που οφείλεται σε περιβαλλοντικούς παράγοντες, ενώ οι μαλακτικές της ιδιότητες συμβάλλουν στην ενίσχυση του φραγμού της επιδερμίδας προφυλάσσοντας την από το φαινόμενο της διαδερμικής απώλειας νερού.

Το έλαιο ροδιού, πλούσιο σε πουνικικό οξύ, ένα σπάνιο ακόρεστο λιπαρό οξύ, έχει σημαντικές αντιοξειδωτικές ιδιότητες, οι οποίες ενισχύουν την ανανέωση των κυττάρων του δέρματος.
Η καφεΐνη τονώνει την μικροκυκλοφορία της περιοχής και μειώνει ή απαλύνει την όψη των μαύρων κύκλων, επαναφέροντας την υγιή και νεανική λάμψη της επιδερμίδας.

Χρήση: Απλώστε μικρή ποσότητα της κρέμας στα πλάγια των ματιών, κάτω από τα μάτια, καθώς και στην περιοχή του άνω χείλους.

Η νέα σειρά καλλυντικών προϊόντων Caviar Touch βασισμένη στο χαβιάρι και στις μοναδικές του ιδιότητες, θα σας προσφέρει μία ξεχωριστή εμπειρία περιποίησης, επικεντρωμένη στην αναδόμηση της επιδερμίδας σας. Το απαλό μασάζ στην περιοχή του προσώπου σε συνδυασμό με την ήπια απολέπιση θα ετοιμάσουν σωστά το δέρμα σας ώστε να δεχτεί την ευεργετική δράση του εκχυλίσματος χαβιαριού. Το πρόσωπό σας θα δείχνει πιο φωτεινό, πιο λαμπερό και πολύ πιο δροσερό και νεανικό.
Επιστροφή στην κορυφή