Αντιρυτιδική Κρέμα Ημέρας με βιολογικό λάδι ελιάς και εκχύλισμα μυρτιάς 50ml Olive Touch

€ 26,90 € 23,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6732
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 50 ml
Προέλευση Hellas
Εταιρεία Propharm
Barcode 5200123395334
Αντιρυτιδική κρέμα ημέρας με βιολογικό λάδι ελιάς και εκχύλισμα μυρτιάς από την εταιρία Olive Touch. Ένα μοναδικό προϊόν φροντίδας και περιποίησης του δέρματος με πλούσια, μη λιπαρή υφή και καινοτόμο, ενεργό σύνθεση, σχεδιασμένο να ενισχύει το φυσικό σύστημα αντιοξειδωτικής άμυνας της επιδερμίδας και να παγιδεύει τις ελεύθερες ρίζες. Εμπλουτισμένο με τρεις τύπους υαλουρονικού οξέος διαφορετικού μοριακού βάρους για ενισχυμένη ενυδάτωση, και βιολογικό λάδι ελιάς, έλαιο αργκάν και σκουαλένιο για επανορθωτική περιποίηση και αντιγηραντική προστασία της επιδερμίδας. Μειώνει άμεσα τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες και χαρίζει λάμψη, απαλότητα και νεανική όψη στο πρόσωπο.

Το υαλουρονικό οξύ ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα διατηρώντας παράλληλα την υγρασία στα κύτταρα και τους ιστούς της, ενώ ταυτόχρονα αναδομεί, αναζωογονεί και βελτιώνει την ελαστικότητα και την αντοχή της.
Το βιολογικό ελαιόλαδο πλούσια πηγή αντιοξειδωτικών θρέφει και ενυδατώνει το δέρμα σε βάθος, ενώ παράλληλα καταπολεμά τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες.

Το έλαιο αργκάν, χάρη στην υψηλή περιεκτικότητά του σε λιπαρά οξέα και βιταμίνη Ε συμβάλλει σημαντικά στην θρέψη και ενυδάτωση της επιδερμίδας, ενώ παράλληλα αναπλάθει και αναδομεί το δέρμα, καταπολεμώντας τις ρυτίδες και τη χαλάρωση.

Το σκουαλένιο είναι γνωστό για τις μαλακτικές, αντιγηραντικές, αναπλαστικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες, ενώ το εκχύλισμα μυρτιάς με την ισχυρή αντιρυτιδική του δράση επιμηκύνει τη διάρκεια ζωής των κυττάρων συμβάλλοντας σημαντικά στην καταπολέμηση της γήρανσης της επιδερμίδας.

Χρήση: Απλώστε σε καθαρό πρόσωπο και λαιμό κάθε πρωί και κάντε απαλό μασάζ έως ότου απορροφηθεί πλήρως.
Επιστροφή στην κορυφή