Μετά τον Ήλιο Shower Gel Naturally Thinking 250ml

€ 9,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 2628
Είδος Αφρόλουτρα
Βάρος 250 ml
Το After Sun Shower Gel της εταιρείας καλλυντικών Naturally Thinking προσφέρει στο δέρμα άμεση ανακούφιση από την επίδραση της έντονης ηλιακής ακτινοβολίας. Η έκθεση στον ήλιο, κατα τους καλοκαιρινούς μήνες, μας προσφέρει το επιθυμητό μαύρισμα, αλλά οι συνέπειες της ηλιακής ακτινοβολίας καθιστούν τη φροντίδα του δέρματος απαραίτητη. Μετά από μία ημέρα έκθεσης στον ήλιο το δέρμα χρειάζεται περιποίηση. Η μοναδική σύνθεση του After Sun Shower Gel με μπλέ χαμομήλι, ευκάλυπτο, αλόη, τζοτζόμπα και μέντα ανακουφίζει άμεσα από τα εγκαύματα, μειώνει την αίσθηση του καψίματος και ενυδατώνει το αφυδατωμένο δέρμα. Δεν περιέχει χημικές ουσίες και βασίζεται σε μια φυσική φόρμουλα που ανανεώνει τα κύτταρα της επιδερμίδας και χαρίζει δροσιά και απαλότητα στο ερεθισμένο δέρμα. Το After Sun Shower Gel απότελεί την ιδανική λύση για τις καλοκαιρινές διακοπές καθώς προσφέρει καθαριότητα, ενυδάτωση και φροντίδα σε μία συσκευασία. Είναι κατάλληλο για όλες τις ηλικίες και κάθε τύπο δέρματος.

Οδηγίες χρήσης: Απλώστε το After Sun Shower Gel με απαλές κυκλικές κινήσεις, σε βρεγμένο δέρμα, σε ολόκληρο το σώμα και το πρόσωπο. Αφήστε το να δράσει για 1-2 λεπτά. Απολαύστε την αίσθηση της δροσιάς και της φρεσκάδας πάνω στο ηλιοκαμμένο δέρμα και στη συνέχεια ξεπλύνετε με άφθονο νερό.

Στο Sensities σας προσφέρουμε την ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης της Βρετανικής Νaturally Thinking. Η Νaturally Thinking χρησιμοποιεί 100% φυσικά συστατικά και 100% καθαρά οργανικά αιθέρια έλαια. Τα προϊόντα της εταιρείας είναι δερματολογικά ελεγμένα και πιστοποιημένα με τους αυστηρότερους κανονισμούς της Ε.Ε. Όλες οι βάσεις προσώπου και σώματος που θα βρείτε στα Sensities είναι χωρίς χρωστικές η αρωματικές ουσίες, paraben και SLS free και παρασκευάζονται στην Αγγλία. Δεν δοκιμάζονται σε ζώα και ξεχωρίζουν για την υψηλή ποιότητα τους.

Τα καλλυντικά περιποίησης προσώπου, ακόμη και τα πιο premium, ενδέχεται να έχουν πάρα πολύ χαμηλή απότελεσματικότητα όταν η επιδερμίδα είναι επιβαρυμένη από τοξίνες. Προτείνουμε σε όλες τις φίλες του Sensities να απότοξινώνουν μία φορά το μήνα την επιδερμίδα του προσώπου τους με έναν άργιλο (μάσκα) που τους ταιριάζει. Επίσης μία φορά το έτος, να απότοξινώνουν τον οργανισμό τους με το Detox Blend ή με το Skin Health αν αντιμετωπίζουν δερματικά προβλήματα. Η επιδερμίδα θα είναι πολύ πιο λαμπερή και τα καλλυντικά περιποίησης προσώπου θα έχουν πραγματικά πολύ καλύτερο απότέλεσμα.

Δείτε επίσης

Shower Gel Extra Mild Naturally Thinking 100ml
€ 4,90   € 3,90
Aφρόλουτρο Be Lovely 250ml Aloe Colors
€ 7,90
Luxury Bathing Gel Οcean Blu by Kamasutra
€ 4,90
Aφρόλουτρο Pure Serenity 250ml Aloe Colors
€ 7,90
Επιστροφή στην κορυφή