Shower Gel with Donkey Milk and Argan Oil by Venus Secrets Organics

€ 4,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5187
Είδος Αφρόλουτρα
Barcode 5200391008035
Το Shower Gel της εταιρίας Venus Secrets Organics με γάλα γαϊδάρας, έλαιο αργκάν, εμπλουτισμένο με εκχυλίσματα ελαιολάδου και οργανικής αλόης και ήπιους καθαριστικούς παράγοντες, καθαρίζει αποτελεσματικά την επιδερμίδα του σώματος, παρέχοντάς της πλήθος βιταμινών, αντιοξειδωτικών & λιπαρών οξέων, και χαρίζει αίσθηση αναγέννησης, ενυδάτωσης και αναζωογόνησης σε όλο το σώμα.

Το γάλα γαϊδούρας είναι το κατεξοχήν φυσικό προϊόν σύσφιξης του δέρματος, το οποίο παράλληλα συμβάλλει στην ανάπλαση των κυττάρων της επιδερμίδας. Η πλούσια σε πρωτεΐνες, φωσφολιπίδια, ceramides και υδατάνθρακες σύνθεσή του, μέσω της αύξησης των ινών που στηρίζουν το δέρμα, κτίζει ένα δυνατό ιστό, καθιστώντας την επιδερμίδα πιο λεία, σφιχτή, ελαστική και βελούδινη. Το έλαιο αργκάν αναζωογονεί το δέρμα, ανανεώνει τα κύτταρα, εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες και είναι εξαιρετικά μαλακτικό και θρεπτικό, ιδιαίτερα για τα ξηρά και σκασμένα δέρματα. Λόγω δε, της πολύ υψηλής περιεκτικότητάς του σε ακόρεστα λιπαρά οξέα, θεωρείται τέλειο ενυδατικό για την επιδερμίδα. Το ελαιόλαδο σε συνέργια με την θαυματουργή αλόη, συστατικά πλούσια σε αντιοξειδωτικά και βιταμίνες Ε & Α, ενυδατώνουν και θρέφουν την επιδερμίδα, αυξάνουν την ελαστικότητα της και βοηθούν στην αναδόμησή της, προστατεύοντας την από τα συμπτώματα της πρόωρης γήρανσης.

Το ήπιο, διακριτικό άρωμα του εξαιρετικού αυτού Shower Gel μετατρέπει το μπάνιο σας σε μια απολαυστική εμπειρία περιποίησης και ευεξίας. Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, ακόμη και για τα πιο ευαίσθητα. Με πλούσιο αφρό. Δεν περιέχει parabens και δεν έχει δοκιμαστεί σε ζώα. Εύχρηστη travel size συσκευασία: 100ml.

Δείτε επίσης

Aφρόλουτρο Be Lovely 250ml Aloe Colors
€ 7,90
Luxury Bathing Gel Οcean Blu by Kamasutra
€ 4,90
Aφρόλουτρο Pure Serenity 250ml Aloe Colors
€ 7,90
Shower Gel with Donkey Milk and Aloe Vera by Venus Secrets Organics
€ 4,90
Επιστροφή στην κορυφή