Αφρόλουτρο Naturally Thinking 100ml

€ 3,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 1331
Είδος Αφρόλουτρα
Βάρος 100 ml
Ένα αφρόλουτρο σε μορφή gel που έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να απορροφά με ιδιαίτερη ευκολία αιθέρια έλαια, ανθονερα και φυσικές χρωστικές ουσίες. Η βαση Bath Foam δεν ερεθίζει το δέρμα (pH 7.1) και για το λόγο αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί αυτόνομα από όσους παρουσιάζουν δυσανεξία σε χημικές ουσίες. Μπορεί να εμπλουτιστεί με αιθέρια έλαια (μέχρι 4%) προκειμένου να αποκτήσει ευεργετικές αρωματικές και θεραπευτικές ιδιότητες.

Η ουδέτερη βαση Bath Foam θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε τα δικά σας blends για το μπάνιο. Απολαύστε ένα πραγματικά υπέροχο αφρόλουτρο με θεραπευτικά και αρωματικά αιθέρια έλαια που θα επιλέξετε εσείς.

Όλες οι βάσεις προσώπου και σώματος που θα βρείτε στα Sensities είναι paraben free και παρασκευάζονται στην Αγγλία. Δεν δοκιμάζονται σε ζώα και ξεχωρίζουν για την υψηλή ποιότητα τους.

Οι φίλες και φίλοι των Sensities που ασχολούνται επαγγελματικά με το μασαζ και την αρωματοθεραπεία μπορούν να επικοινωνούν μαζί μας, για να λάβουν έκπτωση 20% επί της τιμής των αιθέριων ελαίων.

Δείτε επίσης

Aφρόλουτρο Sweet Blossom 250ml Aloe Colors
€ 7,90
Shower Gel Extra Mild Naturally Thinking 100ml
€ 4,90   € 3,90
Mr Cosmo Shower Gel 300ml Cosmogent
€ 13,90
Aφρόλουτρο Be Lovely 250ml Aloe Colors
€ 7,90
Επιστροφή στην κορυφή