Βιολογικό Αφρόλουτρο Kεχριμπάρι & Γιασεμί 300ml Apiarium

€ 11,50


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7407
Είδος Περιποίηση Σώματος
Προέλευση Italy
Βάρος 300 ml
Εταιρεία Apiarium
Barcode 8056457344657
Το Βιολογικό Αφρόλουτρο Amber & Jasmine της ιταλικής εταιρίας Apiarium είναι ένα 100% φυσικό προϊόν περιποίησης της επιδερμίδας.

Η πλούσια σύνθεσή του, εμπλουτισμένη με ήπιους καθαριστικούς παράγοντες και βιολογικά, φυτικά συστατικά, όπως: ανθόνερο καλέντουλας και αλόη και εκχυλίσματα αχιλλέας, γιασεμιού, και κεχριμπαριού, καθαρίζει απαλά χωρίς να ερεθίζει και να αφυδατώνει, ενώ παράλληλα ενυδατώνει σε βάθος, απαλύνει και αρωματίζει υπέροχα το δέρμα, χαρίζοντας με τη ζεστή, γήινη, λουλουδένια ευωδιά του, ενέργεια, τόνωση και αναζωογόνηση στο σώμα και στο πνεύμα. Συνδυάστε το με την υπέροχη κρέμα σώματος με το ίδιο άρωμα και απολαύστε μοναδική αίσθηση πολυτέλειας στην καθημερινή σας περιποίηση.

Η καλέντουλα απαλύνει και καταπραΰνει το δέρμα από ερεθισμούς και κοκκινίλες, ενώ η αλόη δρα ως προστατευτικός υμένας επάνω στο δέρμα συμβάλλοντας στην διατήρηση της υγρασίας του, ενώ ταυτόχρονα χαρίζει μία μοναδική αίσθηση δροσιάς και φρεσκάδας. Η αχιλλέα επιδεικνύει ισχυρή τονωτική και αναπλαστική δράση, ενώ το εκχύλισμα γιασεμιού, γνωστό για τις ενυδατικές και αντιγηραντικές του ιδιότητες, είναι ιδανικό για την περιποίηση των ώριμων ιδιαίτερα επιδερμίδων, καθώς αυξάνει την ελαστικότητα του δέρματος επαναφέροντας το κολλαγόνο σε φυσιολογικά επίπεδα. Το εκχύλισμα κεχριμπαριού τέλος, εκτός από το υπέροχο άρωμα προσφέρει και βαθιά ενυδάτωση στην επιδερμίδα.

Κατάλληλο για όλη την οικογένεια. Συσκευασία 300ml.

Δείτε επίσης

Rigenoma δερματική κρέμα 100ml by Erbagil
€ 25,90   € 24,20
Butt Up 150ml P for Pelion
€ 32,90
Επιστροφή στην κορυφή