Λοσιόν Σώματος με Λάδι Ελιάς και Μολόχα Natural 200ml Olive-elia Macrovita

€ 11,50


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7516
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 200 ml
Εταιρεία Macrovita
Προέλευση Hellas
Barcode 5200316330074
Υπέροχη Λοσιόν Σώματος εμπλουτισμένη με Λάδι Ελιάς και Μολόχα από την σειρά Olivelia της Macrovita.
Η ευεργετική της σύνθεση αποτελούμενη από υψηλής ποιότητας φυσικά συστατικά ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα συμβάλλοντας στη βελτίωση της ελαστικότητάς της, ενισχύει την άμυνά της ενάντια στη γήρανση και παράλληλα τη διατηρεί λεία, λαμπερή και βελούδινη. Για όλους τους τύπους δέρματος.
Το βιολογικής καλλιέργειας ελαιόλαδο, πλούσιο σε τανίνες, φλαβονοειδή και πολυφαινόλες, ασκεί έντονη αντιοξειδωτική, ενυδατική και συσφιγκτική δράση, ενώ η μολόχα εκτός από τις ιδιαίτερα ευεργετικές για την επιδερμίδα απαλυντικές και ενυδατικές της ιδιότητες, διαθέτει ισχυρή αντιφλογιστική δράση προστατεύοντας το δέρμα από πολλών ειδών ερεθισμούς. Η βιταμίνη Ε, φυσικός ενυδατικός παράγοντας, αυξάνει την ικανότητα συγκράτησης της υγρασίας από την κεράτινη στοιβάδα, προσφέροντας στιγμιαία και μακράς διάρκειας ενυδάτωση.

Το σύμπλεγμα βιταμινών E+C+F, ένα από τα ισχυρότερα αντιγηραντικά συστατικά, καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες, οι οποίες ευθύνονται σε μεγάλο βαθμό για τη γήρανση, ενώ παράλληλα προσφέρει την απαραίτητη υγρασία και ενυδάτωση στην επιδερμίδα. Η αλόη τροφοδοτεί τα κύτταρα με επιπλέον υγρασία, επιταχύνοντας με τον τρόπο αυτό την ανάπλασή τους, ενώ η γλυκύριζα με την αντιφλεγμονώδη, αντιαλλεργική και αντικνησμική της δράση, συμβάλλει στη ρύθμιση της λιπαρότητας και παράλληλα προσφέρει ανακούφιση στο ερεθισμένο δέρμα. Η αλλαντοΐνη, ενυδατική, καταπραϋντική και επουλωτική, αναζωογονεί την επιδερμίδα και αποκαθιστά την λάμψη και την απαλότητά της, ενώ η πανθενόλη, βοηθά στην αύξηση της ικανότητας ενυδάτωσης του δέρματος, στη βελτίωση της ελαστικότητάς του και στην καταπράυνση των ερεθισμών και των φλογώσεων.

Φόρμουλα χωρίς parabens, ορυκτέλαιο (παραφίνη), βαζελίνη, σιλικόνες και προπυλενογλυκόλη
Η περιεκτικότητα σε φυσικά συστατικά φτάνει το 87%
Συσκευασία 200ml.
Επιστροφή στην κορυφή