Sweet Heart by Kamasutra

€ 52,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 4568
Είδος Sensual Kits
Προέλευση U.S.A
Το Kama Sutra Sweet Heart είναι ένα πανέμορφο σετ προϊόντων καλλυντικής περιποίησης σώματος, σε πολυτελή συσκευασία, για τους λάτρεις των αισθησιακών απολαύσεων, που απολαμβάνουν να περιβάλλουν τις οικείες τους στιγμές με ευωδιαστά αρώματα και βελούδινες υφές.
Το Kama Sutra Sweet Heart είναι το ιδανικό δώρο για τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Προσφέρετέ τους το στη γιορτή των ερωτευμένων, σε γενέθλια και ονομαστικές γιορτές, σε επετείους και γάμους, ή απλά χαρίστε το σε σας τους ίδιους, επειδή απολαμβάνετε να προσέχετε τον εαυτό σας. Περιλαμβάνει 4 αισθησιακά προϊόντα περιποίησης σώματος και θα το παραλάβετε σε ένα εντυπωσιακό ροζ κουτί σε σχήμα καρδιάς που θα σας κλέψει την καρδιά.

Το σετ περιλαμβάνει:
OIL OF LOVE Strawberry Dreams (22 ml) βρώσιμο body oil για χαλαρωτικό μασάζ, με σαγηνευτικό άρωμα φράουλας
HONEY DUST Strawberry Dreams (56 g) απόλυτα οργανική και βρώσιμη πούδρα σώματος, η οποία συνοδεύεται από feather tickler για εύκολη εφαρμογή.
BODY SOUFFLE Strawberry Crème (53 ml) βρώσιμη κρέμα σώματος με αισθησιακό άρωμα τριαντάφυλλου και γιασεμιού.
AROMATIC MASSAGE OIL Pleasure Garden (59 ml) αισθησιακό μείγμα body oils για μασάζ που θα διεγείρει μοναδικά τις αισθήσεις σας.

Το kit ανταποκρίνεται απόλυτα στα πρότυπα που έχει θέσει η TSA για τις ταξιδιωτικές αποσκευές, ως εκ τούτου μπορείτε να το παίρνετε μαζί σας σε όλα τα ταξίδια σας.

Δείτε επίσης

The Getaway Kit by Kamasutra
€ 44,80
Επιστροφή στην κορυφή