My Secret Βalm Ενυδάτωση ευαίσθητης περιοχής με μαύρη ορχιδέα χαμομήλι & καλέντουλα 50ml P for Pelion

€ 11,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8750
Είδος Περιποίηση Σώματος
Βάρος 50 ml
Εταιρεία P For Pelion
Προέλευση Hellas
Barcode 5214001533084
Η φροντίδα της ευαίσθητης περιοχής αξίζει μόνο το καλύτερο! Δοκιμάστε το My Secret Balm, νέο βάλσαμο ενυδάτωσης της Ευαίσθητης Περιοχής με την αγνή δύναμη του χαμομηλιού και της καλέντουλας, συνδυαστικά με το μαγικό άγγιγμα της μαύρης ορχιδέας από την P for Pelion και βιώστε μία ανεπανάληπτη εμπειρία ενυδάτωσης, απαλότητας και φρεσκάδας.
Φυσική σύνθεση με βελούδινη υφή που προλαμβάνει και καταπραΰνει τον ερεθισμό του δέρματος της ευαίσθητης περιοχής.

Με απόλυτα θηλυκό και εξωτικό άρωμα που θα σας ξετρελάνει!
Το βιολογικό κερί μέλισσας έχει αντιφλεγμονώδεις αντισηπτικές και μαλακτικές ιδιότητες, καθώς και ισχυρή επουλωτική δράση, η οποία βοηθά το δέρμα να αποκτήσει απαλή υφή.
Το εκχύλισμα της μαύρης ορχιδέας βοηθά στην αναγέννηση των κυττάρων του δέρματος ενώ η ιδιότητα του να απορροφά και να διατηρεί την υγρασία το κάνει πολύ δημοφιλές στη βιομηχανία καλλυντικών.

Επίσης, η πλούσια σε σίδηρο ασβέστιο, μαγνήσιο και ψευδάργυρο, σύστασή του προσφέρει θρέψη και αναζωογόνηση καθιστώντας την επιδερμίδα λεία και υγιή, χωρίς ατέλειες.
Το χαμομήλι πλούσιο σε αντισηπτικές και αντιβακτηριδιακές ιδιότητες, δρα κατά των ερεθισμών.
Η καλέντουλα είναι γνωστή για την καταπολέμηση δερματικών προβλημάτων και την ανάπλαση νέων ιστών. Το εκχύλισμά της προσφέρει ελαστικότητα στην επιδερμίδα.
Το βάλσαμο ενυδατώνει και επουλώνει τυχόν ερεθισμούς.
Εκχυλίσματα σε βιολογικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο.

Χρήση: Εφαρμόστε μικρή ποσότητα στην ευαίσθητη περιοχή μετά το ντους, την αποτρίχωση (οποιοδήποτε είδος αποτρίχωσης και αν επιλέγετε) ή μόλις σηκωθείτε από το κρεβάτι ώστε να νιώθετε ανεπανάληπτη αίσθηση “φρεσκάδας” όλη μέρα!
Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε πριν, κατά τη διάρκεια ή και μετά την ερωτική επαφή.
Συνδυάστε το με το Golden Elixir για μεταξένια επιδερμίδα και μαλλιά και απογειώστε την απόλαυση.
100% Natural product of Pelion, Greece.

Τα προϊόντα P for Pelion είναι το απόσταγμα 7 χρόνων αδιάκοπης προσπάθειας για ό,τι πιο αγνό μπορεί να προσφέρει η Φύση του Πηλίου. Βότανα που συλλέγονται με το χέρι, βιολογικό γάλα κατσίκας, έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, αγνές πρώτες ύλες και φυσικά αιθέρια έλαια συνθέτουν τα προϊόντα της εταιρίας με σκοπό να κάνουν τους ανθρώπους πιο ελκυστικούς, με τον πιο φυσικό και απολαυστικό τρόπο.
Όλες οι συνταγές έχουν αναπτυχθεί σε συνεργασία με το Τμήμα Γεωπονίας και Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας που αποτελεί τον θεματοφύλακα αγνότητας τους.
Επιστροφή στην κορυφή