Bιολογική Eνυδατική Λοσιόν

€ 8,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 2523
Είδος Περιποίηση Σώματος
Βάρος 250 ml
Προέλευση Hellas (Poros)
Τα προϊόντα της σειράς Organic Olive έχουν ως βάση τους μερικά από τα πιο αγνά συστατικά της Ελληνικής Γης. Το παρθένο ελαιόλαδο, η πρόπολη, το μέλι, το ρόδι, το δενδρολίβανο και πολλά ακόμη υλικά της ελληνικής υπαίθρου συνδυάζονται αρμονικά με το τζίνσενγκ, το πράσινο τσάι και την αλόη σε αυτήν την εκπληκτική σειρά προϊόντων περιποίησης.

H βιολογική ενυδατική λοσιόν σώματος της σειράς Organic Olive, περιέχει φυσικά συστατικά όπως λάδι ελιάς, αλόη, βιταμίνη Ε, προπόλη, πανθενόλη και καλέντουλα. Οι αντιοξειδωτικές και αναπλαστικές ιδιότητες της ελιάς, η απαλυντική δράση της πανθενόλης και της καλέντουλας και οι αντιγηραντικές ιδιότητες της βιταμίνης Ε προσφέρουν στο δέρμα βαθιά ενυδάτωση και θρέψη. Η καθημερινή χρήση της λοσιόν βοηθά το δέρμα να διατηρείται απαλό, δροσερό και νεανικό. Η φυσική της σύνθεση δεν ερεθίζει ακόμα και τα πιο ευαίσθητα δέρματα. Η λοσιόν διαθέτει λεπτή υφή, απορροφάται εύκολα και δε δημιουργέι λιπαρότητα. Για ακόμα καλύτερη απορρόφηση, συστήνεται η χρήση της μετά το μπάνιο, όταν οι πόροι του δέρματος είναι ακόμα ανοιχτοί.

Η σειρά προϊόντων Organic Olive αποτελεί χειροπιαστό παράδειγμα της αξιοποίησης του πλούτου της ελληνικής γης σε έναν πάρα πολύ ανταγωνιστικό τομέα όπως είναι τα καλλυντικά. Τα προϊόντα έχουν τέσσερις ελληνικές και διεθνείς πιστοποιήσεις, είναι δερματολογικά ελεγμένα, και δεν περιέχουν SLES, παραφίνη, βαζελίνη, parabens, σιλικόνες ή Propylene glycol.
Επιστροφή στην κορυφή