Κρέμα για σκασμένο δέρμα με λάδι ελιάς & αμυγδαλέλαιο 60ml Olive-elia Macrovita

€ 5,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5285
Είδος Περιποίηση Σώματος
Βάρος 60 ml
Προέλευση Hellas
Εταιρεία Macrovita
Η Κρέμα για σκασμένο δέρμα της Macrovita με λάδι ελιάς & αμυγδαλέλαιο και έναν πρωτοποριακό συνδυασμό ενεργών συστατικών φυσικής προέλευσης, είναι ένα εξαιρετικό προϊόν καλλυντικής φροντίδας και περιποίησης το οποίο καταπολεµά άμεσα και αποτελεσµατικά την τραχύτητα, την άγρια υφή και την δυσάρεστη αίσθηση “τραβήγµατος” της επιδερμίδας, ενώ παράλληλα συμβάλλει στην υγιή ανάπλαση του ξηρού, αφυδατωμένου, σκασμένου ή με υπερκεράτωση δέρματος, χαρίζοντάς του ενυδάτωση σε βάθος ώστε να παραμένει λείο, απαλό και ελαστικό. Είναι κατάλληλη και για περιοχές με έκζεμα ή ψωρίαση.

Το ελαιόλαδο οργανικής καλλιέργειας, φυσική πηγή βιταμινών και αντιοξειδωτικών, έχει σημαντικές ενυδατικές και αντιγηραντικές ιδιότητες, ενώ το έλαιο αμυγδάλου μαλακώνει και απαλύνει την επιδερμίδα σε βάθος. Η ουρία, ένα από τα ισχυρότερα ενυδατικά συστατικά, βελτιώνει την δυνατότητα της επιδερμίδας να προσελκύει και να διατηρεί την υγρασία στους ιστούς, ενώ λόγω της κερατολυτικής της δράσης, συμβάλλει στη θεραπεία υπερκερατωσικών ή λεπιδωδών καταστάσεων, αφαιρώντας ταυτόχρονα τα νεκρά κύτταρα από την επιδερμίδα. Το ηλιέλαιο αυξάνει την ελαστικότητα της επιδερμίδας και αναπληρώνει κάθε απώλεια υγρασίας, ενώ το καστορέλαιο είναι ιδανικό για την θεραπεία των τύλων (κάλων) και την απομάκρυνση των ακροχορδών (θηλώματα).

Το βούτυρο καριτέ διαθέτει σημαντικές θρεπτικές και επουλωτικές ιδιότητες και σε συνδυασμό με την καταπραϋντική και επανορθωτική δράση της αλόης είναι ιδανικά για την αντιμετώπιση δερματικών προβλημάτων όπως: έκζεμα, ψωρίαση κλπ, αλλά και για την αναγέννηση της ξηρής, αφυδατωμένης και ταλαιπωρημένης επιδερμίδας. Οι φυτικοί κηροί (καστορέλαιο, κερί καρναούμπα και κερί μέλισσας, ασκούν σημαντική μαλακτική και ενυδατική δράση, ενώ η πανθενόλη συμβάλλει στην αναγέννηση των κυττάρων και παράλληλα ενυδατώνει την επιδερμίδα σε βάθος, δημιουργώντας λιπίδια που προάγουν την ελαστικότητά της. Τέλος, η αλλαντοΐνη με τις ισχυρές επουλωτικές, καταπραϋντικές, επανορθωτικές, κερατολυτικές και μαλακτικές της ιδιότητες, βελτιώνει τη συνολική εικόνα και υγεία της επιδερμίδας.

Χρήση: Απλώστε μία μικρή ποσότητες από την κρέμα στις περιοχές του σώματος όπου το δέρμα σας είναι ταλαιπωρημένο και κάντε ελαφρό μασάζ μέχρι να απορροφηθεί πλήρως. Επαναλάβετε όσο συχνά απαιτείται, ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματός σας.
Συσκευασία 60ml.

Προϊόν δερματολογικά ελεγμένο. Χωρίς Παραφινέλαιο, Βαζελίνη, Προπυλενογλυκόλη, Καφεΐνη, Ιώδιο, Ιωδιούχες Ενώσεις, Σιλικόνη και Parabens.
Επιστροφή στην κορυφή