Lilac Body Cream 200ml by Soma

€ 16,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5528
Είδος Περιποίηση Σώματος
Προέλευση Hellas
Βάρος 200 ml
Εταιρεία Soma
Η Body Cream Lilac από την εταιρία Soma εμπλουτισμένη με ποικιλία ευεργετικών ελαίων και εκχύλισμα βερίκοκου και πασχαλιάς είναι ένα εξαιρετικό προϊόν εντατικής θρέψης, ενυδάτωσης και προστασίας της επιδερμίδας του σώματος. Από την πρώτη κιόλας εφαρμογή, η 100% φυτικής σύνθεσης ενυδατική φόρμουλα της κρέμας, θα ασκήσει ευεργετική επίδραση στο δέρμα σας. Τα ενεργά συστατικά της θα διατηρήσουν την υγρασία της επιδερμίδας στα φυσιολογικά επίπεδα, θα βελτιώσουν την υφή, την σφριγηλότητα και την ελαστικότητά της, και θα επαναφέρουν τη φυσική φρεσκάδα και λάμψη της. Ιδανική για όλους τους τύπους δέρματος.

Το Σησαμέλαιο διαθέτει εξαιρετικές αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Προλαμβάνει τα σημάδια της πρόωρης γήρανσης, συμβάλλει στη σύσφιξη των πόρων του δέρματος, χαρίζοντας νεανική, ελαστική και σφριγηλή επιδερμίδα, ενώ αποτελεί και εξαιρετικό μαλακτικό, εμποδίζοντας την ξηρότητα και απορροφώντας τις βλαβερές υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου. Το σταφυλέλαιο αποτελεί θαυμάσιο ενυδατικό για την επιδερμίδα στην οποία χαρίζει λάμψη και απαλότητα. Επιπλέον, λόγω των στυπτικών του ιδιοτήτων, είναι ιδανικό για την επιβράδυνση της γήρανσης και τη σύσφιξη του δέρματος.

Το βούτυρο καριτέ, πλούσιο σε ελαϊκό οξύ, θεωρείται από τα πλέον απαραίτητα υλικά για την ενυδάτωση της επιδερμίδας, ενώ το βούτυρο κακάο, σε συνδυασμό με το πολύτιμο μελισσοκέρι δημιουργούν μία μεμβράνη στην εξωτερική στοιβάδα του δέρματος, η οποία το προστατεύει απέναντι σε εξωτερικούς μολυσματικούς παράγοντες, διατηρώντας την φυσική του υγρασία. Οι υψηλές συγκεντρώσεις Ωμέγα 3 λιπαρών οξέων του ελαίου αβοκάντο εξομαλύνουν και μαλακώνουν το δέρμα ενώ συμβάλλουν στην αναστροφή των ζημιών που οφείλονται στην έκθεση στον ήλιο, στην ξηρότητα και στην γήρανση.

Η Βιταμίνη Ε, πλούσια σε αντιοξειδωτικά και θρεπτικά στοιχεία, δρα ως φυσικό επουλωτικό ενώ συμβάλλει και στην καταπολέμηση των διεργασιών γήρανσης του δέρματος, καθώς και στην αναδόμηση των κατεστραμμένων επιδερμικά κυττάρων. Το εκχύλισμα βερίκοκου διεισδύει στα βαθιά στρώματα της επιδερμίδας, επιταχύνοντας την αναγέννηση των κυττάρων, ενώ χάρη στη μαλακτική του δράση απαλύνει την επιδερμίδα διατηρώντας παράλληλα την διαύγεια και την ελαστικότητα της. Τέλος, το εκχύλισμα πασχαλιάς ενυδατώνει και μαλακώνει σε βάθος το δέρμα, ενώ παράλληλα το τυλίγει με ένα απαλό, μεθυστικό άρωμα φέρνοντας την άνοιξη στην καθημερινή σας περιποίηση.

Χρήση: Απλώστε σε καθαρό και στεγνό δέρμα και κάντε απαλό μασάζ έως ότου απορροφηθεί. 200ml

Δείτε επίσης

Shape your Body anti-cellulite sorbet Scrub 150ml Aloe Colors
€ 9,50
Body Butter Just Natural 200ml Aloe Colors
€ 11,90
Bema Breast Plus Intensive by Bioleon
€ 49,90   € 36,90
Γαλάκτωμα Σώματος Be Lovely 150ml Aloe Colors
€ 6,90
Επιστροφή στην κορυφή