Body Cream Pearl Lemon 200ml Sapon Skin Care

€ 12,50 € 11,34


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6995
Είδος Περιποίηση Σώματος
Εταιρεία Sapon Skin Care
Προέλευση Hellas
Barcode 5200141180196
Βάρος 200 ml
Pearl Lemon Body Cream από την εταιρία Sapon Skin care για φυσική περιποίηση της επιδερμίδας μετά το μπάνιο. Η Κρέμα σώματος είναι εμπλουτισμένη με βιολογικής καλλιέργειας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, εκχύλισμα χαμομηλιού και χυμό αλόης για ενισχυμένη ενυδάτωση και θρέψη και ισχυρή καταπραϋντική δράση και αρωματισμένη με εκχύλισμα λεμονιού, για ξεχωριστή αίσθηση φρεσκάδας και απαλότητας στη καθημερινή περιποίηση του δέρματος. Φυσική βάση με πλούσια, παχύρευστη, ιδιαίτερα απαλή υφή, κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος. Χωρίς σιλικόνη και παράγωγα βαζελίνης.

Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο σε συνέργια με το έλαιο σόγιας και το λάδι χαμομηλιού προσφέρουν εντατική ενυδάτωση, άμεση απάλυνση των ερεθισμών και υψηλή αντιοξειδωτική προστασία προφυλάσσοντας το δέρμα από τις φθορές που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες, ενώ η βιολογικής καλλιέργειας αλόη και το βούτυρο καριτέ ενισχύουν τις ίνες του κολλαγόνου και της ελαστίνης, αναγεννούν τα κύτταρα και συσφίγγουν την επιδερμίδα, χαρίζοντάς της μοναδική λάμψη και φρεσκάδα.

Έκεί όπου τα αγνά υλικά της φύσης συναντιούνται με τις σύγχρονες μεθόδους κοσμετολογίας φτιάχνονται μικρά “αριστουργήματατα”. Για τη δημιουργία των καλλυντικών Sapon Skin care έχουν χρησιμοποιηθεί άριστης ποιότητας πρώτες ύλες, απόλυτα ελεγμένες ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες κάθε τύπου δέρματος και εφοδιασμένες με σημαντικές ενυδατικές και θεραπευτικές ιδιότητες.

Είδατε πρόσφατα

Δίκταμο Βάμμα (Dittany) 50ml Nature & Body
Δίκταμο Βάμμα (Dittany) 50ml Nature & Body origanum dictamnus
€ 11,90
Επιστροφή στην κορυφή