Βιολογική κρέμα σώματος Vanilla & Almond 200ml Apiarium

€ 16,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7106
Είδος Περιποίηση Σώματος
Βάρος 200 ml
Προέλευση Italy
Εταιρεία Apiarium
Barcode 8056457344008
Βιολογική κρέμα σώματος Vanilla & Almond από την ιταλική εταιρία Apiarium. Ένα ξεχωριστό προιον περιποίησης και φροντίδας της επιδερμίδας, εμπλουτισμένο με αιθέριο έλαιο βανίλιας, μέλι και βασιλικό πολτό και έναν συνδυασμό από ευεργετικά εκχυλίσματα καλέντουλας, γλυκού αμυγδάλου και αχιλλέας, τα οποία θα θρέψουν, θα ενυδατώσουν και θα αναζωογονήσουν σε βάθος το δέρμα σας, τυλίγοντάς το παράλληλα με ένα πολύτιμο, μαγικό άρωμα που θα σας γεμίσει ενέργεια και τόνωση.

Το μέλι προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και μεταξένια υφή στην επιδερμίδα, ενώ παράλληλα καταπολεμά τους ερεθισμούς χαρίζοντας υγεία και λάμψη. Ο βασιλικός πολτός, πλούσιος σε βιταμίνες Α,Β,C,D και E, αμινοξέα, λιπαρά και μέταλλα, ενυδατώνει, θρέφει και αναδομεί, χαρίζοντας ελαστικότητα, σφριγηλότητα και λείανση. Το εκχύλισμα της καλέντουλας διαθέτει σημαντικές αντιβακτηριακές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες συμβάλλοντας στην μείωση των δερματικών ερεθισμών, ενώ η αχιλλέα επιδεικνύει ισχυρή τονωτική και αναπλαστική δράση. Το εκχύλισμα αμυγδάλου με τις καταπραϋντικές και ενυδατικές του ιδιότητες, αντιμετωπίζει την ξηρότητα και ηρεμεί την επιδερμίδα, ενώ η γλυκιά μυρωδιά της βανίλιας αφήνει το δέρμα υπέροχα αρωματισμένο.

Συνδυάστε το με το υπέροχο βιολογικό αφρόλουτρο με το ίδιο άρωμα και απολαύστε μοναδική αίσθηση πολυτέλειας στην καθημερινή σας περιποίηση. Συσκευασία 200ml.

Δείτε επίσης

Scrub Απολέπισης 200ml OlivAloe
€ 7,90
Φυσικός Κρύσταλλος Άοσμος 120 gr Macrovita
€ 11,90
Rigenoma δερματική κρέμα 40ml by Erbagil
€ 15,90   € 11,90
Επιστροφή στην κορυφή