Βούτυρο Σώματος για Φωτεινό Δέρμα με Έλαια Ροδιού & Δίκταμου 200ml Olive Gold 0.2

€ 11,00 € 9,00


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 7441
Είδος Περιποίηση Σώματος
Βάρος 200 ml
Εταιρεία Olive Gold 0,2
Προέλευση Hellas
Barcode 5205827400155
Προσφέρετε στο σώμα σας μια πιο θρεπτική και συμπυκνωμένη καλλυντική περιποίηση με το υπέροχο Βούτυρο σώματος για Φωτεινό Δέρμα με την υπογραφή της OLIVE GOLD 0.2.

Η εμπλουτισμένο με βιολογικό ελαιόλαδο, βιολογική αλόη, υαλουρονικό οξύ και έλαια ροδιού και δίκταμου σύνθεσή του, θρέφει και ενυδατώνει σε βάθος το δέρμα, ενώ παράλληλα αναπλάθει, ανανεώνει και φωτίζει την όψη του παρέχοντας άμεση ανακούφιση ενάντια στην ξηρότητα, τους ερεθισμούς και τις κοκκινίλες. Απλώνεται εύκολα, απορροφάται γρήγορα και έχει αποτέλεσμα που διαρκεί. Δεν αφήνει λεκέδες στα ρούχα. Με υπέροχο άρωμα.

Εξαιρετικά πλούσιο σε πολυφαινόλες, το χαμηλής οξύτητας, βιολογικό ελαιόλαδο συμβάλλει στη βαθιά ενυδάτωση και απάλυνση της επιδερμίδας, αλλά και στην προστασία ενάντια στη γήρανση.
Η βιολογική αλόη και το υαλουρονικό οξύ αναπλάθουν τους κατεστραμμένους ιστούς, ενώ παράλληλα προάγουν την ανάπτυξη νέων κυττάρων. Με τον τρόπο αυτό βοηθούν στην ανανέωση της επιδερμίδας χαρίζοντάς της ελαστικότητα, φρεσκάδα και νεανική όψη.

Λόγω των σημαντικών αντιφλεγμονωδών και αντιοξειδωτικών του ιδιοτήτων, ο ελίχρυσος ενεργοποιεί την μικροκυκλοφορία της επιδερμίδας και βοηθά την αναγέννηση των κυττάρων, ενώ χάρη στην στυπτική του δράση τονώνει και συσφίγγει τους ιστούς.

Το βούτυρο καριτέ συμβάλλει σημαντικά στην αναγέννηση των κυττάρων του δέρματος και στην αποκατάσταση της ελαστικότητας και της σφριγηλότητάς του.

Το εκχύλισμα ροδιού, πλούσιο σε αντιγηραντικές, αντιφλεγμονώδεις, αντιμικροβιακές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες, έχει εξαιρετικά αποτελέσματα κατά της δράσης των ελεύθερων ριζών, της ξηρότητας και των χρωματικών κηλίδων, ενώ συμβάλλει σημαντικά και στην επίσπευση της επούλωσης πληγών, κοψιμάτων και γρατζουνιών, αλλά και στην προστασία του δέρματος από τις υπεριώδεις ακτίνες (UV).

Εξαιρετικό επουλωτικό, τονωτικό, αντισηπτικό, αναπλαστικό, αντιρυτιδικό, αλλά και συσφικτικό, το έλαιο δίκταμου αποτελεί ανεκτίμητο μυστικό ομορφιάς από την εποχή των Μινωιτών. Ιδανικό για περιπτώσεις ξηροδερμίας, πληγών, ερεθισμών από τσιμπήματα εντόμων και άλλες δερματοπάθειες.
Tip! Μπορείτε να απλώνετε το βούτυρο σώματος στο δέρμα σας όποτε το επιθυμείτε.
Η ιδανική στιγμή είναι μετά το ντους, όταν οι πόροι του δέρματος είναι ανοικτοί και το βούτυρο απορροφάται καλύτερα.
Συσκευασία 200ml.
Επιστροφή στην κορυφή