Hand & Nail Cream 150ml by Mineral Beauty System

€ 8,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6186
Είδος Περιποίηση Σώματος
Βάρος 150 ml
Προέλευση Israel
Barcode 7290002640653
Εταιρεία Mineral Beauty System
Η Κρέμα Χεριών και Νυχιών από την σειρά Classic της εταιρίας Mineral Beauty System, εμπλουτισμένη με μεταλλικά στοιχεία από τη Νεκρά Θάλασσα, Βιταμίνη Ε, Σησαμέλαιο, Ροδακινέλαιο και εκχύλισμα Αλόης που τώρα μπορείτε να αγοράσετε στο αγαπημένο σας κατάστημα Sensities, είναι ένα εξαιρετικό προϊόν διπλής δράσης, καθώς θρέφει και ενυδατώνει σε βάθος, ενώ ταυτόχρονα προστατεύει αποτελεσματικά το δέρμα και τα νύχια των χεριών - το σημείο δηλαδή του κορμιού που είναι πιο εκτεθειμένο σε κινδύνους από οποιοδήποτε άλλο – αφήνοντας την επιδερμίδα βελούδινα απαλή, λεία και λαμπερή!

Με απαλή, μη λιπαρή υφή. Απορροφάται άμεσα και εύκολα, δεν κολλάει και αφήνει μία ευχάριστη μεταξένια αίσθηση. Επανορθώνει άμεσα την ξηρή, σκασμένη και αφυδατωμένη επιδερμίδα. Με φίλτρο προστασίας κατά της ηλιακής ακτινοβολίας.

Σύμφωνα με ποικίλες μελέτες τα μεταλλικά στοιχεία της Νεκράς Θάλασσας έχουν την ιδιότητα να διεισδύουν στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας παρέχοντάς τους το απαραίτητο οξυγόνο, το οποίο αυξάνει την υφή και τη ζωντάνια του δέρματος και ενισχύει την αναγέννηση των κυττάρων με ταχύτερους ρυθμούς με αποτέλεσμα να αφήνει απαλή υφή, δροσερή και υγιή λάμψη και πάμπολλα αναζωογονητικά οφέλη με πλούσιες αντιγηραντικές ιδιότητες στην επιδερμίδα. Το Ροδακινέλαιο με τις πάμπολλες αποτοξινωτικές και αντιγηραντικές ιδιότητες και την έντονη ενυδατική δράση, είναι ιδανικό για την ολιστική φροντίδα και θρέψη του δέρματος. Το Σησαμέλαιο πλούσιο σε αντιοξειδωτικούς παράγοντες συμβάλλει στην πρόληψη της πρόωρης γήρανσης της επιδερμίδας, ενώ η Αλόη σε συνδυασμό με την Βιταμίνη Ε καταπραύνουν, ενυδατώνουν και αναζωογονούν την επιδερμίδα, ενεργώντας ως φυσική ασπίδα κατά των βακτηρίων και των μυκήτων.

Χρήση: Εφαρμόστε όσες φορές χρειάζεται σε καθαρά και στεγνά χέρια. Κάντε απαλό μασάζ στα χέρια και τα νύχια ώσπου να απορροφηθεί πλήρως.

Συσκευασία 150g
Επιστροφή στην κορυφή