Βιολογικό peeling σώματος Water & Salt 410gr Apiarium

€ 17,40


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7108
Είδος Περιποίηση Σώματος
Βάρος 410 gr
Εταιρεία Apiarium
Προέλευση Italy
Barcode 8056457341878
Βιολογικό peeling σώματος Water & Salt από την ιταλική εταιρία Apiarium. Ένα προιόν βαθύ καθαρισμού και αναζωογόνησης της επιδερμίδας, εμπλουτισμένο με εξαιρετικά φυσικά συστατικά όπως Βούτυρο Καριτέ, Βασιλικό Πολτό, Μέλι, και αιθέριο έλαιο Μέντας και πλούσιες αποτοξινωτικές ουσίες όπως άλατα Νεκράς Θάλασσας και Φύκια, το οποίο θα απολεπίσει ήπια το δέρμα σας, απομακρύνοντας νεκρά κύταρα, ρύπους και λιπαρότητα και θα του χαρίσει μεταξένια απαλότητα, φρεσκάδα και λάμψη. Με απίθανο άρωμα από νερό και αλάτι για έξτρα δροσιά και φρεσκάδα.

Το βούτυρο καριτέ ενυδατώνει σε βάθος και ενισχύει την ελαστικότητα του δέρματος, ενώ παράλληλα διεγείρει την κυτταρική ανάπλαση και την παραγωγή κολλαγόνου προστατεύοντας από τις ελεύθερες ρίζες. Ταυτόχρονα καταπολεμά τις φλεγμονές και καταπραΰνει το ερεθισμένο δέρμα.

Το μέλι ενυδατώνει και θρέφει σε βάθος, ενώ ο βασιλικός πολτός διεισδύει βαθιά στην επιδερμίδα και διεγείρει την κυτταρική αναδόμηση και την επιδιόρθωση των επιδερμικών ιστών, καθιστώντας το δέρμα πιο σφικτό και πιο ελαστικό.

Το αλάτι Νεκράς Θάλασσας θεωρείται, λόγω της υφής του, ένα μοναδικό απολεπιστικό “όπλο” καθώς η πλούσια σε μεταλλικά στοιχεία συστασή του, καθαρίζει, αποτοξινώνει και αποκαθιστά το δέρμα, ενώ η υψηλή περιεκτικότητα σε νάτριο βοηθά στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων, αφήνοντάς την επιδερμίδα φρέσκια και αναζωογονημένη.

Η πλούσια σε θρεπτικά στοιχεία σύσταση των φυκιών, μέσω της ενισχυμένης από το ιώδιο μεταβολικής κυκλοφορίας, καθαρίζει το σώμα από τις τοξίνες, ενώ η αντιοξειδωτική τους δράση, η οποία οφείλεται στην περιεκτικότητά τους σε βιταμίνη Α, ενισχύει την αναδόμηση των κυτάρων, χαρίζοντας στο δέρμα σφριγηλότητα, λείανση και απαλότητα. Τέλος η μέντα, χάρη στην αντιβακτηριδιακή της δράση, καθαρίζει την επιδερμίδααπό λιπαρότητα και περιττό σμήγμα, εξομαλύνει τους δερματικούς ερεθισμούς, ανακουφίζει από τον κνησμό και αφήνει μία αξεπέραστη αίσθηση δροσιάς στο δέρμα.

Χρήση: Σε βρεγμένη επιδερμίδα, εφαρμόστε μία ικανή ποσότητα από το προιόν και με μία βούρτσα / ένα σφουγγάρι απολέπισης κάντε μασάζ σε όλο το σώμα με κυκλικές κινήσεις, επιμένοντας στην κοιλιά, στους γοφούς και στους μηρούς. Ξεπλύνετε προσεκτικά.
Χρήση 2 φορές την εβδομάδα. Συσκευασία 410g.
Επιστροφή στην κορυφή