Black Lava Effect Κρέμα Χεριών 100ml Olive Touch

€ 8,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6459
Είδος Περιποίηση Σώματος
Βάρος 100 ml
Προέλευση Hellas
Barcode 5200123395426
Εταιρεία Olive Touch
Τα τελευταία χρόνια ένα καινούριο συστατικό έχει κάνει δυναμικά την εμφάνισή του στον χώρο της καλλυντικής περιποίησης του δέρματος, και αυτό δεν είναι άλλο από την ηφαιστειακή λάβα, ένα υπερ-συστατικό, το οποίο, λόγω των εξαιρετικά ωφέλιμων ιδιοτήτων του αναφορικά στην αποτοξίνωση και στη μακροβιότητα των κυττάρων, υπόσχεται πραγματικά θαύματα για την ομορφιά, την υγεία και τη νεανικότητα της επιδερμίδας σας.

Θρεπτική, αποτοξινωτική και αντιγηραντική κρέμα για τα χέρια με ηφαιστειακά ιχνοστοιχεία, βιολογικό ελαιόλαδο, προβιταμίνη Β5 και ουρία από τη νέα σειρά Black Lava Effect της Olive Touch. Η μοναδική της φόρμουλα, εμπλουτισμένη με πολύτιμα ενεργά συστατικά θρέφει και ενυδατώνει σε βάθος, ενώ παράλληλα διατηρεί την υγρασία στα κύτταρα χαρίζοντας εντατική περιποίηση διαρκείας.

Τα ηφαιστειακά συστατικά αποτελούν πλούσια πηγή πολύτιμων ιχνοστοιχείων, όπως ο χαλκός, ο οποίος συμβάλλει στην σύσφιξη και στην αποκατάσταση της ελαστικότητας του δέρματος, καθώς και το μαγνήσιο και ο ψευδάργυρος, στοιχεία απαραίτητα για την σύνθεση των πρωτεϊνών και του κολλαγόνου, τα οποία προάγουν την ενίσχυση της προστατευτικής λειτουργίας της επιδερμίδας.
Το βιολογικό ελαιόλαδο γνωστό ενυδατικό και αντιοξειδωτικό συστατικό, προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες που προκαλούν γήρανση και διατηρεί την επιδερμίδα λεία, απαλή και ενυδατωμένη.
Η προ- βιταμίνη Β5 και η ουρία βελτιώνουν την απαλότητα και την ελαστικότητα του δέρματος ενώ παράλληλα προστατεύουν την επιδερμίδα από την υπερκεράτωση, την ξηρότητα και τις ρωγμές.
Με απαλή, ελαφριά υφή για άμεση απορρόφηση, χωρίς υπολείμματα λιπαρότητας.
Επιστροφή στην κορυφή