Body Sensation Strawberry 2 in 1 Massage & Glide Gel 200ml by Shiatsu

€ 24,80 € 22,80


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6225
Είδος Προϊόντα Μασάζ / Λιπαντικά
Προέλευση Austria
Εταιρεία HOT Shiatsu
Barcode 4042342004991
Βάρος 200 ml
Αφεθείτε ολοκληρωτικά στο παιχνίδι των αισθήσεων και βιώστε ανεπανάληπτες εμπειρίες χαλάρωσης… και όχι μόνο, με το εξαιρετικό Body Sensation 2 σε 1 Massage & Glide Gel από την πολυτελή σειρά Shiatsu της εταιρίας HOT, την φυσική γέλη μασάζ σώματος, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως υδατοδιαλυτό λιπαντικό, πού τώρα μπορείτε να αγοράσετε με ευκολία, άνεση και σε ιδιαίτερα προσιτή τιμή στο πάντα ενημερωμένο μας κατάστημα.

Η ήπια, Vegan σύνθεση του Body Sensation συμβάλλει σημαντικά στην ανακούφιση της σωματικής έντασης, απαλύνοντας, λειαίνοντας και ενυδατώνοντας βαθιά την επιδερμίδα, παράλληλα όταν χρησιμοποιείται εσωτερικά, διατηρεί την ισορροπία του pH του κόλπου, ενώ το μεθυστικό του άρωμα σκανδαλίζει τις αισθήσεις κατά τη διάρκεια των προκαταρκτικών, οδηγώντας σας σε έντονες στιγμές πάθους και ηδονής. Η γέλη μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως λιπαντικό κατά τη διάρκεια των σεξουαλικών σας συνευρέσεων χαρίζοντάς σας μέγιστη ολισθηρότητα και έντονη ευχαρίστηση και προστασία κατά τη διείσδυση.

Το Body Sensation 2 σε 1 Massage & Glide Gel μπορείτε να το βρείτε στο αγαπημένο σας κατάστημα Sensities σε 4 υπέροχα αρώματα:

Strawberry Scent: Θεσπέσιο, ζουμερό, αισθησιακό άρωμα φράουλας που θα σας κάνει να θέλετε όλο και περισσότερο!
Raspberry Scent: Χυμώδες, ευωδιαστό άρωμα σμέουρου για εκρηκτικές ερωτικές συναντήσεις!
Amber Scent: Ένα λουλουδένιο, μεθυστικό, σαγηνευτικό άρωμα για γυναίκες με έντονα πάθη!
Silky Touch: Απαλό, ήπιο, διακριτικό άρωμα που θα τυλίξει σα μετάξι τις αισθήσεις σας και θα σας σαγηνεύσει!
Η ευχάριστη, λεπτόρρευστη υφή του δεν λεκιάζει, δεν λερώνει, δεν κολλάει και δεν αφήνει υπολείμματα. Με φυσικές καταπραϋντικές ιδιότητες που μπορούν να καταπολεμήσουν την κολπική ξηρότητα. Συμβατό με προφυλακτικά, σεξουαλικά παιχνίδια από καουτσούκ και λάτεξ.
Κατασκευασμένο στη Γερμανία. Διαθέτει πιστοποίηση I'm Green
≥96% Biobased.

Χρήση: Απλώστε το Gel στο σώμα του/της συντρόφου σας και αφήστε τα χέρια σας να γλιστρήσουν απαλά στο δέρμα του/της, στοχεύοντας ιδιαίτερα στα ευαίσθητα σημεία του κορμιού του/της. Όταν θα είστε έτοιμοι για διείσδυση εφαρμόστε το Gel στα σημεία εισόδου που επιθυμείτε και απολαύστε ακόμη εντονότερες αισθήσεις. Κατάλληλο για εσωτερική και εξωτερική χρήση.

Δείτε επίσης

Masculine - Amber & Eucalyptus Massage Oil 100ml by Shiatsu
€ 18,90   € 16,80
Vanilla Edible Luxury Body Oil 75ml by Shiatsu
€ 18,90   € 16,90
Green Tea & Tangerines Edible Luxury Body Oil 75ml by Shiatsu
€ 18,90   € 16,90
Massage Candle 30ml Vanilla Fetish by Shunga
€ 9,90
Επιστροφή στην κορυφή