Shimmering Body Oil ISLE by Laurus Nobilis

€ 12,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6468
Είδος Περιποίηση Σώματος
Βάρος 100 ml
Προέλευση Hellas
Βελούδινα απαλό, ιριδίζον λάδι σώματος ISLE από την εταιρία Laurus Nobilis για πολυτελή αίσθηση φρεσκάδας και ενυδατωσης, με ακαταμάχητη λάμψη και άρωμα. Με ειδικά σχεδιασμένη φόρμουλα, εμπλουτισμένη με φυτικά, οργανικά έλαια, βιταμίνη Ε, αρωματικά αιθέρια και μίκα (λεπτά φυσικά σωματίδια ορυκτών), το λάδι ISLE θρέφει, ενυδατώνει και περιποιείται το δέρμα σε βάθος, αφήνοντάς το λείο, στιλπνό και λαμπερό. Ιδανικό για να αναδείξετε το μαύρισμα του καλοκαιριού. Με ελαφριά υφή για άμεση απορρόφηση, χωρίς υπολείμματα λιπαρότητας. Με δείκτη προστασίας 7SPF. Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος.

Το Ελαιόλαδο και το Ηλιέλαιο, εξαιρετικά πλούσια σε λιπαρά οξέα και βιταμίνη Ε, είναι ιδιαίτερα θρεπτικά, μαλακτικά και προστατευτικά έλαια. Αποτρέπουν τη ξηρότητα του δέρματος και το σχηματισμό των ρυτίδων, ενώ απορροφούνται εύκολα
Το έλαιο Καρύδας συμβάλλει στην διατήρηση της υγρασίας του δέρματος και στην αποκατάσταση των προστατευτικών του λειτουργιών, προφυλάσσοντας από την ξηρότητα και τις ρωγμές.
Το Σιτέλαιο είναι πλούσιο σε βιταμίνη Α (προφυλάσσει το δέρμα από κηλίδες και δυσχρωμίες), βιταμίνη C (ιδανική για την προστασία από την πρόωρη γήρανση), βιταμίνη Ε (πλούσια σε αντιοξειδωτική δράση).
Το έλαιο Αβοκάντο είναι ένα εξαιρετικό αντιρυτιδικό λάδι, πλούσιο σε βιταμίνες Α και Β. Καθαρίζει τους λεκέδες γήρατος, επιταχύνει την επούλωση των πληγών και είναι ιδανικό για την προστασία από τις ραγάδες.

Το Καροτέλαιο πλούσιο σε βιταμίνη Α και C, φολικό οξύ και μεταλλικά άλατα (σίδηρο, ασβέστιο κλπ), αναγεννά και αναζωογονεί τα κύτταρα και τους ιστούς, συσφίγγει την επιδερμίδα, ενώ διαθέτει αντιγηραντικές και καθαριστικές ιδιότητες.

Η Βιταμίνη Ε έχει ισχυρή αντιοξειδωτική, αναγεννητική και ενυδατική δράση. Προστατεύει τα κύτταρα από τις βλάβες που προέρχονται από τις ελεύθερες ρίζες, διεγείρει την κυτταρική ανανέωση και επαναφέρει την υγρασία και την φρεσκάδα.

Το αιθέριο έλαιο Χαμομηλιού επιδεικνύει σημαντική αντιαλλεργική, αντιφλογιστική και αντισηπτική δράση. Καθαρίζει τους πόρους, προστατεύει από ερεθισμούς και εγκαύματα, αναζωογονεί τα κύτταρα και τονώνει την επιδερμίδα, χαρίζοντάς της φρεσκάδα και λάμψη.

Το αιθέριο έλαιο Ροδόξυλο αναπλάθει τους ιστούς του δέρματος και αντιμετωπίζει αποτελεσματικά εγκαύματα και δερματικές παθήσεις.

Χρησιμοποιήστε το Shimmer Oil στην παραλία για έντονο μαύρισμα και περισσότερη λάμψη ή καθημερινά μετά το ντους σε υγρό ή στεγνό δέρμα ως θρεπτικό λάδι σώματος.

Συστατικά:ελαιόλαδο, έλαιο αβοκάντο, ηλιέλαιο, καροτέλαιο, λάδι καρύδας, σιτέλαιο, βιταμίνη Ε, μίκα, αιθέρια έλαια χαμομηλιού και ροδόξυλου.

Δείτε επίσης

Black Lava Effect Κρέμα Χεριών 100ml Olive Touch
€ 8,90
Πούδρα Σώματος Βατόμουρο 200gr by Kamasutra
€ 18,90   € 9,90
Body Butter Sweet Blossom 50ml Aloe Colors
€ 3,90
Το Πίλημα Της Ελιάς
€ 8,90
Επιστροφή στην κορυφή