Ορός Σύσφιξης Στήθους (Rien Que Pour Vos Seins) 30ml Mira

€ 14,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 7334
Είδος Έλαια Βάσης
Βάρος 30 ml
Εταιρεία Mira
Προέλευση France
Barcode 3701243300540
Φυσικός Ορός Σύσφιξης για το Στήθος και το Ντεκολτέ Rien Que Pour Vos Seins της εταιρίας My Mira.
Η εξαιρετικά ευεργετική του σύνθεση, στηριγμένη σε έναν προσεκτικά επιλεγμένο συνδυασμό φυτικών- και αιθερίων ελαίων, όπως έλαιο μαργαρίτας, λάδι kukui, καρθαμέλαιο, έλαια moringa και marula και αιθέριο έλαιο φοινικόροδου, θρέφει και ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα, ενώ παράλληλα αποτρέπει την χαλάρωση και την απώλεια ελαστικότητάς της, προσφέροντας μοναδική σφριγηλότητα και τόνωση. Με ανάλαφρο άρωμα που τυλίγει το σώμα με μία υπέροχη ευωδιά φρεσκων ροδοπέταλων.

Το εμποτισμένο έλαιο Mαργαρίτας (λιπαρή διαβροχή), γνωστό για τις ισχυρές τονωτικές του ιδιότητες στα αιμοφόρα αγγεία, θεωρείται μία από τις καλύτερες θεραπείες για το χαλαρό στήθος, καθώς, μέσω της βελτίωσης της φλεβικής κυκλοφορίας, συμβάλλει σημαντικά στη σύσφιξη των ιστών του μαστού.

Το έλαιο Kukui υποστηρίζει την αναγέννηση των κυττάρων, ενισχύει τον συνδετικό ιστό και αυξάνει την ελαστικότητα του δέρματος. Επιπλέον, λόγω της υψηλής περιεκτικότητας του σε βιταμίνες, διαθέτει πλούσιες αντιοξειδωτικές ιδιότητες, προστατεύοντας το δέρμα από τις ελεύθερες ρίζες, τον νούμερο ένα παράγοντα γήρανσης.

Το Καρθαμέλαιο θεωρείται εξαιρετικά ενυδατικό και μαλακτικό λάδι, καθώς περιέχει το υψηλότερο ποσοστό ακόρεστων λιπαρών οξέων από όλα τα έλαια. Η πλούσια, δραστική του σύνθεση συμβάλλει στη δημιουργία ενός είδους λιπιδίων, τα οποία συγκρατούν το νερό στους ιστούς και διατηρούν την επιδερμίδα λεία, απαλή και βαθιά ενυδατωμένη.

Το λάδι Moringa είναι περιζήτητο για την ισχυρή αντιοξειδωτική, αναγεννητική και θρεπτική του δράση. Λόγω της πλούσιας σε λιπαρά οξέα (ωμέγα 6 και 9)) σύστασής του, διεισδύει σε βάθος και ενυδατώνει το δέρμα εντατικά προστατεύοντάς το από την αφυδάτωση, ενώ χάρη στις βιταμίνες A, B, C και E, συμβάλλει αποφασιστικά στην αναζωογόνηση, την αναδόμηση και την αποκατάσταση της ελαστικότητας της επιδερμίδας, καθώς και στην πρόληψη των σημαδιών γήρανσης.

Το λάδι Marula διαθέτει αξιοσημείωτες αντιοξειδωτικές, αντιγηραντικές, ενυδατικές και μαλακτικές ιδιότητες. Η ευεργετική του σύνθεση θα “γεμίσει” τα κενά στο εξωτερικό στρώμα της επιδερμίδας, θα σφραγίσει την υγρασία στο δέρμα και θα το αφήσει μαλακό και απαλό. Επίσης, λόγω των πολλών αντιοξειδωτικών που περιέχει, μεταξύ των οποίων και η φυτοχημική επικατεχίνη, θα ενισχύσει την παραγωγή κολαγόνου και ελαστίνης και θα αποτρέψει τον σχηματισμό των ελεύθερων ριζών.

Το αιθέριο έλαιο Φοινικόροδο προάγει την ανάπτυξη των κυττάρων και την ανακύκλωση κυτταρικής ύλης, βοηθώντας στην αποκατάσταση των βλαβών που προκαλούνται με τη γήρανση.
Χρήση: Εφαρμόστε κάθε βράδυ στην περιοχή του στήθους και του ντεκολτέ μία μικρή ποσότητα του ελαίου και κάντε ελαφρύ μασάζ μέχρι να απορροφηθεί πλήρως.

Με ελαφριά υφή, για άμεση απορρόφηση. Δεν αφήνει ίχνη λιπαρότητας. Συσκευάζεται στη Γαλλία, σε 100% ανακυκλώσιμο γυάλινο μπουκάλι με πιπέτα από μπαμπού, η οποία επιτρέπει την ακριβή δοσολογία.

Το καρθαμέλαιο και το εμποτισμένο έλαιο μαργαρίτας προέρχονται από τη Γαλλία, τα έλαια: moringa, marula, kukui και το αιθέριο έλαιο palmarosa (φοινικόροδο) προέρχονται από τη Μαδαγασκάρη.

Δείτε επίσης

Λάδι Ταμανού (Tamanu) 50ml Haut Segala Calophyllum inophyllum
€ 24,90
Neem Λάδι 100ml Ancient Wisdom azadirachta indica
€ 8,90
Πασιφλώρα (Passion) Λάδι 30ml Nature & Body passiflora incarnata
€ 3,90
Βαλσαμέλαιο 75ml Κίτσος hypericum perforatum
€ 9,90
Βαλσαμέλαιο με Λεβάντα 50ml Βοῒου Κοζάνης hypericum perforatum
€ 7,90
Επιστροφή στην κορυφή