Λοσιόν καταπραϋντική PantheVera 180ml by STH

€ 21,00 € 15,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6207
Είδος Περιποίηση Σώματος
Βάρος 180 ml
Προέλευση Israel
Barcode 7290003953301
Εταιρεία STH
Η Λοσιόν PantheVera της εταιρίας STH που τώρα μπορείτε να βρείτε στο αγαπημένο σας κατάστημα Sensities, είναι ένα φυσικό προϊόν, με υψηλή συγκέντρωση εκχυλίσματος Aloe Vera και Πανθενόλης (προ-βιταμίνη B5), το οποίο ενυδατώνει, καταπραΰνει και δροσίζει το δέρμα για μεγάλο χρονικό διάστημα, χαρίζοντάς του μοναδική αίσθηση απαλότητας.
Η πλούσια σε βιταμίνες και ιχνοστοιχεία σύσταση της Αλόης την καθιστά ιδανική για την εντατική ενυδάτωση του προσώπου και του σώματος, ενώ της προσδίδει και ισχυρή επουλωτική, αντιφλεγμονώδη και αντιβακτηριακή δράση, προστατεύοντας το δέρμα από τις λοιμώξεις

Η Πανθενόλη είναι μία εξαιρετικά ευεργετική και προστατευτική ενεργή βιταμίνη, η οποία ενυδατώνει σε βάθος, ανανεώνει τα κύτταρα της επιδερμίδας, θεραπεύει τους κατεστραμμένους ιστούς και καταπραΰνει τους ερεθισμούς, μαλακώνοντας και αναζωογονώντας το δέρμα.

Η Λοσιόν PantheVera της εταιρίας STH είναι ιδανική για εγκαύματα, ξηρότητα του δέρματος, εκζέματα, εκδορές και μικροτραύματα, αλλά και για την ανακούφιση του δέρματος μετά το ξύρισμα ή την αποτρίχωση, το λέιζερ, τις ακτινοβολίες.
Η εξαιρετικά απαλή και ευχάριστη υφή της διεισδύει γρήγορα και εύκολα στο δέρμα δροσίζοντας και καταπραΰνοντάς το χωρίς να αφήνει κατάλοιπα ή λιπαρότητα. Προϊόν δερματολογικά ελεγμένο. Συσκευασία 180ml.
Στο κατάστημά μας μπορείτε να βρείτε την Λοσιόν PantheVera και σε συσκευασία των 100ml, για να την έχετε πάντα μαζί σας στα ταξίδια, τις εκδρομές, τις βόλτες σας.

H Fresiamed Medical Supplies Limited είναι εταιρεία εισαγωγής καλλυντικών προϊόντων, κατάλληλων για την περιποίηση του δέρματος. Η σύνθεσή των προϊόντων της είναι βασισμένη σε ενεργά συστατικά φυτικής προέλευσης, η αποτελεσματικότητα των οποίων ως προς την ικανότητά τους να θεραπεύουν δερματικές διαταραχές και να βελτιώνουν την υφή του δέρματος, έχει αποδειχθεί από ποικίλες έρευνες.
Τα προϊόντα είναι απαλλαγμένα από — πετροχημικά, σιλικόνες, parabens, τεχνητά αρώματα και χρωστικές ουσίες και είναι δερματολογικά ελεγμένα.

Δείτε επίσης

Dermactol Intensive Hand care 75ml by STH
€ 12,90   € 9,90
Rigenoma Αντισηπτικό Spray 20ml by Erbagil
€ 16,90   € 15,20
Επιστροφή στην κορυφή